Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Halvblodstrilogin (del 1)
Antal sidor
662
Utgivningsdatum
2011-11-25
Upplaga
1
Förlag
Mörkersdottir Förlag
Medarbetare
Holmerin, Elin (form)
Dimensioner
230 x 155 x 40 mm
Vikt
950 g
SAB
Hc
ISBN
9789187015038
Halvblod (häftad)

Halvblod

(6 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad, Svenska, 2011-11-25
181
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Julklapp? Beställ boken senast tisdag 19 december kl. 07:30 med "Snabb frakt" för leverans innan julafton - Läs mer
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Aveline Johansson, 22 år, lever med ett hjärta skört som glas. Det stillasittande livet har gjort henne till en enstöring som umgås mer med rollkaraktärerna i sina böcker än med verkliga vänner. Men efter att ha råkat höra ett samtal mellan sina föräldrar, ett samtal hon vet att hon aldrig borde hört, förändras hela livet. Plötsligt befinner hon sig på flykt med den enda personen som vet vem och vad hon egentligen är. Men kan hon lita på Billy? Eller är hon i större fara med än utan honom?

"Halvblod" är den första delen i en vampyrtrilogi, som tar med dig på en hisnande resa mellan gott och ont. Men vad är egentligen vad?

"Jag älskar hur Sofie Johansson suddar vid gränserna för gott och ont och hur Aveline tillåts gå över dem vid upprepade tillfällen."

Helena Hagelin, Fiktiviteter http://www.fiktiviteter.se/
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Halvblod
 2. +
 3. Leva älska brinna dö

De som köpt den här boken har ofta också köpt Leva älska brinna dö av Sofie Trinh Johansson (häftad).

Köp båda 2 för 362 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Halvblod. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Helt trollbindande!
  MaddieMad, 17 juli 2012

  Jag kunde inte få nog och lägga ifrån mig boken. Den påminner om Twiligt men har mycket mera stridande känslor och karaktärerna är i fler utsatta situationer. Jag har svårt att släppa världen den drar in mig i och jag kan knappt stå ut tills jag får läsa del två!

 2. Inte riktigt min grej!
  Malin H, 15 maj 2012

  Till att börja med blev jag helt såld på namnet Aveline, riktigt fint! Men hur som helst.. många har hyllat den här boken och författaren och Sofies tidigare bok har jag inte läst. Min första tanke var "herregud, vad tjock den var!" och ja, 662 sidor för att vara exakt. Jag läser mycket sällan böcker på över 500 sidor och det fick mig att känna lite hopplöst fall över detta. Det var mycket luft mellan händelserna och jag kände att man hade kunnat korta ner på mycket och ändå fått ihop en bra ... Läs hela recensionen

 3. Halvblod
  Bokälskaren, 30 december 2011

  Aveline Johansson är 22 år gammal och har levt hela sitt liv omhuldad och överbeskyddad av sina föräldrar. Aveline har nämligen ett hjärtfel, och på grund av detta har hon aldrig fått anstränga sig, springa och leka som andra barn och ungdomar under sin uppväxt. Detta faktum har oundvikligen fört med sig att Aveline är väldigt ensam; hon trivs också bäst för sig själv, då hon kan krypa upp i en fåtölj och läsa en bra bok, eller försöka sig på att skriva en själv.

  Kanske är det henne... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Halvblod