Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2012-12-12
Förlag
Mörkersdottir förlag
ISBN
9789187015229
Vingar av glas (e-bok)

Vingar av glas (e-bok)

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2012-12-12

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Billy har lämnat Aveline för att på egen hand be om hennes nåd och för det blod som kan rädda hennes liv. Samtidigt har han flytt från det enda hon är beredd att kämpa för, och lämnat henne med Alexander, som förändrats av hennes svek. Just som Aveline inte tror att det kan bli värre kommer Billys syster och V till dalen. Med sig har de Coraline, som visar sig vara Avelines värsta mardröm.
Vem är egentligen mannen hon tror sig älska, och vad har han en gång varit? Och är verkligen kärleken nog för att fortsätta älska?
"Vingar av glas" är den andra delen i Halvblodstrilogin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vingar av glas. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Vingar av glas
    Bokälskaren, 13 januari 2013

    Vi fortsätter att följa halvblodet Aveline, som tillsammans med sin skydsängel Alexander stannar kvar i vampyren Billys borg för att hålla sig gömda från alla vampyrer som vill se Aveline död.

    Billy själv har gett sig ut för att på egen hand kämpa för att Aveline ska bli benådad, och få det blod hon måste ha för att överleva. Under tiden får Aveline och Alexander oväntat besök i borgen; Billys syster och hennes make samt Billys fru, Coraline! Systern blir en stenhård tränare, som int... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofie Trinh Johansson