Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-12-14
Förlag
Mörkersdottir förlag
ISBN
9789187015281

Väktarnas dotter E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2012-12-14

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Shanna, den vilda och vackra dottern till Karima och Nilor, en gång Väktare över eld och luft, befinner sig i gränslandet mellan barndomens trygghet och vuxenlivets lockelser. Enligt en profetia utgör hon början på den blodslinje som en gång kan komma att rädda naturen från människors obarmhärtighet och enfald, och hon känner ansvaret att föra arvet vidare tynga. Förblindad av sina föräldrars storslagna saga drömmer hon om en kärlek som når bortom verklighetens gränser, men tiden för magi tycks vara förbi och hennes egen kärlekssaga kommer att ta helt andra vägar än hon någonsin kunnat föreställa sig.

Väktarnas dotter är den fristående uppföljaren till romanen Elementens Väktare, och vänder sig till dem som längtar efter fantasy som ersätter blodiga krig och ändlösa maktkamper med äventyr och romantik.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Väktarnas dotter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Karima eldväktare och Nilor luftväktare har slagit sig...
    Bokälskaren, 8 juli 2013

    Karima eldväktare och Nilor luftväktare har slagit sig ner, fått dottern Shanna, och lever ett alldeles vanligt liv i harmoni med naturen samt med släkt och grannar.

    Shannas bästa vänner är kusinerna Temrik och Rosella, men en dag inträffar någonting som förändrar symmetrin dem emellan; Rosanna åker iväg till ett hälsohem och när Shanna bestämmer sig för att ge sig iväg för att möta oraklet vid Sakara bestämmer sig Temrik för att följa med henne.

    På vägen till Sakara råkar ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Emma Lundqvist