Eldbunden (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-09-09
Förlag
Mörkersdottir förlag
ISBN
9789187015960
Eldbunden (e-bok)

Eldbunden E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-09-09

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Känslan att bara vara vanlig är ingen känsla som Mindra är särskilt bekant med. Omgiven av ungdomar från vanliga hem, med vanliga familjer och vanliga intressen känner hon sig ganska ensam. Mindra kommer till internatskolan S:t Mikas en sen höstkväll med en sliten tygväska. Familjen som hon varit placerad hos i flera år har tröttnat på hennes vanskliga tonårsbeteende och givit upp om att hon någonsin ska bli som andra. Utåt sett är hon en helt vanlig tjej med alla attribut som andra tonårstjejer men inuti bär hon på en stor hemlighet och en ännu större fruktan: Eld. Vart hon än går har saker en tendens att börja brinna. Hon vet inte varför eller ens hur hon ska kunna stoppa det. Det enda hon verkligen önskar är att någon gång någonstans bli accepterad för den hon är. Men så träffar hon Bastian. Bastian förstår och lyssnar och accepterar henne precis som hon är. I Bastians värld känner hon sig plötsligt hemma men en sak står klart redan från början: han är inte som någon annan hon mött och plötsligt befinner hon sig i en verklighet där änglar och hämndlystna spöken är vardagsmat.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Eldbunden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Eldbunden
  Bokälskaren, 24 januari 2014

  Mindra bor på internatskola och har ingen kontakt med sin familj.
  Tidigt lämnades hon bort till en fosterfamilj som var helt underbar, tills saker plötsligt började fatta eld runt omkring Mindra... När hela gården höll på att brinna ner lämnade fosterfamiljen henne på internatet, och sedan dess har hon inte hört av dem mer. Hur mycket Mindra än tränar och försöker kontrollera det som händer runt omkring henne så börjar det ändå att brinna så fort hon blir upprörd.

  En dag hamnar... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ylva Lee Lindell

 • Skogsblod

  Ylva Lee Lindell

  Mindra är uppgiven. Delhad nonchalerar henne och Bastian går knappt att prata med. Trots allt som hänt har livet aldrig känts så rörigt och alla problem kväver henne. Dessutom kommer snart eleverna tillbaka till skolan för ännu en terminsstart. Mi...

 • Stjärnvind

  Ylva Lee Lindell

  Mindra är orolig. Naima växer upp fort. Det är bara månader sedan de lyckades fly från kaoset i England och något håller snabbt på att förändras i Dalen där de bor. Naima har frågor om sitt ursprung, något som Delhad envist försöker nonchalera. Sa...