Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Hemliga fyran (del 1)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2012-06-05
Upplaga
1
Förlag
Lilla Piratförlaget
Medarbetare
Bruce, Caroline (red.) / Johansson, Bettina (form) / Svedberg, Maria (form)
Illustratör/Fotograf
Bettina Johansson
Dimensioner
215 x 155 x 10 mm
Vikt
240 g
SAB
Hcf
ISBN
9789187027024
Hunden som försvann (inbunden)

Hunden som försvann

Inbunden,  Svenska, 2012-06-05

Slutsåld

I den nya serien "Hemliga Fyran" lär vi inte bara känna fyra äventyrslystna kompisar (varav en är hunden Prutten) - vi får också följa med dem när de under spännande händelser försöker lösa kluriga gåtor!

Hemliga Fyran och hunden som försvann är en lättläst och spännande minideckare, perfekt för att fängsla nybörjarläsaren! Bakom bokserien står författaren Cecilia Lidbeck, som bland annat skrivit de populära böckerna om Vilma, samt illustratören Bettina Johansson som bland annat illustrerat Sveriges första hen-bok.

"Hemliga Fyran" är en lättläst bokserie med stor stil, korta rader, spänning, äventyr, vänskap och fantasifulla händelser, som passar perfekt för nybörjarläsaren!

"Den är perfekt precis innan man ska gå och lägga sig (...) eller när man vaknar på morgonen och vill ha en bra start på dagen."
Magnus Utvik, Gomorron Sverige

"Den var rolig och så var den ganska lättläst. En inte för tunn utan ganska tjock bok för att vara lättläst, det är bra. Jag tycker att den är en riktigt bra bokserie och att jag vill ha flera såna böcker att läsa. Hemliga fyran serien passar mig för den är lätt men ändå tjock också. Det är mycket bilder. Roliga bilder i boken."
Leo 8 år, Lillabus Läser

"Det är sällan man ser så här fina och genomtänkta böcker för nybörjarläsarna. Missa dem inte!
Barnens bokklubb
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cecilia Lidbeck