Stormvalen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2015-08-06
Upplaga
1
Förlag
Hippo Bokförlag
Översättare
Marianne Lindfors
Originaltitel
The Storm Whale
Illustratör/Fotograf
Benji Davies
Dimensioner
285 x 255 x 10 mm
Vikt
442 g
SAB
Hcf
ISBN
9789187033391
Stormvalen (inbunden)

Stormvalen

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2015-08-06

Slutsåld

Det här är berättelsen om lilla Noa och hans hårt arbetande pappa. Efter en häftig storm hittar Noa en strandad valunge som han tar hand om. Vänskapen med den kommer att förändra familjen och föra pappa och Noa närmare varandra ... Fin berättelse om pappa-son-relation av Benji Davies som nu introduceras i Sverige för första gången. "...storartat, med ömhet som berör." New York Times "...tidlös." Evening Standard "En blivande klassiker ..." The Book Sniffer
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stormvalen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbar, helt enkel
    Henry Ståhle, 14 december 2015

    Bilderna är berättelsens styrka. Dom är helt enkelt underbara i sin digitala gouache-stil, lite retro men ändå verkligen moderna och fulländade illustrationer och formgivning! Min 1-åriga sondotter älskar när jag läser denna berättelse och pekar och visar. Äldre barn och vuxna kan ha stor behållning av boken. Den är känslosam och djupt mänsklig i all sin enkelhet. Detta är en bok som jag inte vill vara utan. Benji Davies har skapat ett litet mästerverk!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Benji Davies