Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
141
Utgivningsdatum
2016-04-18
Upplaga
1
Förlag
Hippo Bokförlag
Originaltitel
Noel och den magiska önskelistan
Medarbetare
Hellgren, Joanna (form)
Dimensioner
105 x 145 x 10 mm
Vikt
246 g
SAB
Hcg
ISBN
9789187033490
Noel och den magiska önskelistan (inbunden)

Noel och den magiska önskelistan

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2016-04-18

Slutsåld

En dag när Noel sitter på bussen tränger sig en gubbe ner bredvid honom med långt, grått, smutsigt hår och flämtande andedräkt. Vid nästa hållplats får gubben bråttom av och glömmer en liten papperslapp på sätet. Noel blir förvånad när han ser att det står "Noel: önskelista" på den. Han börjar önska att saker ska bli bättre; att han ska få en vän, att han får en ny lärare, att mamma ska komma hem och att pappa ska sluta låtsas att det är bra mellan mamma och honom. Önskan om en ny vän slår in när Silke flyttar in i samma hus. Men varje önskan som slår in får också en obehaglig konsekvens. Se trailer nedan!
"Mio min Mio har fått en värdig efterföljare. Helhetsbetyg 5." Staffan Engstrand, Btj
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Noel och den magiska önskelistan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. för romantisk
    nooooo, 29 januari 2021

    för romantisk Noel blir förvånad när han ser att det står "Noel: önskelista" på den. Han börjar önska att saker ska bli bättre; att han ska få en vän, att han får en ny lärare, att mamma ska komma hem och att pappa ska sluta låtsas att det är bra mellan mamma och honom. Önskan om en ny vän slår in när Silke flyttar in i samma hus.

  2. Mysig
    D.N., 4 juli 2017

    Att kliva in i Noels värld av vedermödor och vardagsmagi var en givande upplevelse jag tycker alla barn borde få en chans att ta del av.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Janina Kastevik