Den tredje mannen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (2.2 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Klintman (del 1)
Utgivningsdatum
2016-11-22
Upplaga
1
Förlag
Arx förlag
ISBN
9789187043642
Den tredje mannen (e-bok)

Den tredje mannen (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2016-11-22
139
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ny kriminalromanserie om Kenneth Klintman vid Uppsalapolisens rotel för grova brott av Ulf Broberg.

''Så sträcker han sig över mot baksätet och tar tag i jaktgeväret som ligger där och väntar. Ett dubbelpipigt hagelgevär, som han är helt säker på kommer att göra jobbet perfekt. Utan att tveka bryter han isär vapnet och laddar det med två röda hagelpatroner från kavajfickan. Han slår ihop det, drar upp de båda hanarna och bössan är skjutklar. Så vänder han den med visst besvär så att kolven hamnar neråt, mot golvet, mellan knäna. På det sättet hamnar båda piporna under hakan, mot halsen. Han får sträcka ordentligt på nacken och det är bara med stor ansträngning som han i den positionen når med fingrarna ner till avtryckaren.

När trafikpolisen hittar en man som tagit sitt liv i en bil, nära Östhammar i Norduppland, är det trots allt ett rutinärende. Det rör sig om ett uppenbart självmord och skulle nog inte bli så mycket mer utrett om det inte vore för kuvertet i vindrutan. Det är adresserat till kriminalkommissarie Stig Edqvist på Palmeutredningen.

Kenneth Klintman och hans kollega Lisa Norén öppnar brevet och vet inte att de därmed startar en karusell av våld och förvecklingar, som ska ta dem över stora delar av Mellansverige och ge dem insikter i en skuggvärld de inte visste fanns och helst inte hade velat veta något om.''
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulf Broberg