Klittra mera (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
107
Utgivningsdatum
2015-11-12
Upplaga
1
Förlag
Arx Förlag AB
Medarbetare
Stangertz, Karin (form)
Dimensioner
160 x 155 x 7 mm
Vikt
172 g
SAB
Vnd
ISBN
9789187043666
Klittra mera (häftad)

Klittra mera

(5 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad, Svenska, 2015-11-12
132
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Boken är fylld med tips för ökad sexuell njutning och klitorisstimulans, både för enskilda och par. Boken avslutas med Ylvas rekommendationer kring sexhjälpmedel.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Klittra mera
 2. +
 3. Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för föräldrar som vill lyckas snabbt och undvika vanliga misstag. Steg-för-steg från start till mål

De som köpt den här boken har ofta också köpt Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för f... av Michael Bergenstjerna, Sofia Bergenstjerna (häftad).

Köp båda 2 för 431 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Klittra mera. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. För lite fokus på stimulanstekniker
  Oskar Brandt, 30 oktober 2017

  Författaren fokuserar alldeles för mycket på att kritisera män och vetenskapen för deras förflutna behandling av klitoris och alldeles för lite på fungerande tekniker för att stimulera klitoris på rätt sätt. Den kunde ha skrivit mer om ställen på klitoris att stimulera och hur.

 2. Lärorik
  Grandinos, 18 maj 2016

  Lättläst och saklig bok, i ett ämne som alla vuxna borde sätta in sig i, för att som man ge maximal tillfredsställelse, och som kvinna för att känna sin egen kropp och vara stolt över den. Kommer att köpa fler från författaren, då ämnet tilltalar mig!

 3. Need to know - bok
  Lasse G, 11 mars 2016

  Lättläst men ändå faktaspäckad. Ger förståelse för den komplicerade uppbyggnaden på ett helt annat sätt, än vad som anges i annan litteratur. Bra att kunna om sig själv, vill jag tro och framför allt bra att kunna/känna till som man.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Ylva Franzén

 • Orgasmera mera - vägar till kvinnlig njutning

  Ylva Franzén

  Orgasmera mera Vägar till kvinnlig njutning är en bok för kvinnor som vill förstå sig på sin egen kropp bättre och nå fram till en starkare lustupplevelse. Många kvinnor i dag lider av såväl bristande kroppsuppfattning som dålig självkänsla, och e...

 • Orgasmera mera

  Ylva Franzén

  Orgasmera mera visar vägen till den kvinnliga orgasmen genom att avfärda myter och ge både kvinnor och män praktiska tips för att kvinnan ska få ett rikare sexliv. Ylva Franzén täcker in alla områden - från kvinnans anatomi till kärleksdrycker til...