När allt är förlorat : en bok om spelberoende (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2016-02-25
Förlag
Arx Förlag
Dimensioner
211 x 135 x 11 mm
Vikt
286 g
SAB
Re:do
ISBN
9789187043741
När allt är förlorat : en bok om spelberoende (häftad)

När allt är förlorat : en bok om spelberoende

Häftad Svenska, 2016-02-25
159
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
När allt är förlorat är en sann berättelse om hur två familjer krossas av lögner, självförakt och girighet på grund av spel om pengar. Bokens huvudpersoner, Mikael och Madeleine, är två människor som får sina liv förstörda av spelberoende. Mikael utvecklar ett spelberoende och gör, i takt med förlusterna, allt för att dölja det. Lögner och skulder leder honom in i självdestruktion och självmordstankar, medan Madeleine från tidig ålder blir manipulerad och utnyttjad av sin spelberoende mamma.
När allt är förlorat är en närgången skildring av ett av våra största folkhälsoproblem. Fler än en halv miljon svenskar är spelberoende eller ligger i riskzonen för att få problem med sitt spelande. Spel om pengar är lika beroendeframkallande som alkohol och droger, eftersom effekterna på hjärnans belöningssystem är de samma, men är ofta ett dolt beroende som kan vara svårt att upptäcka.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. När allt är förlorat : en bok om spelberoende
  2. +
  3. Lukas Betting : så spelade jag bort 20 miljoner på ett år

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lukas Betting : så spelade jag bort 20 miljoner... av Josefine Lindén (häftad).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Joakim Björck

  • När allt är förlorat

    Joakim Björck

    Två olika familjer krossas. Spelberoendet hade slagit ett omöjligt grepp om deras nära och kära. Spelmissbruk är ett av de vanligaste och farligaste missbruken i Sverige idag. Och det är ett hälsoproblem som ökar lavinartat. En halv miljon svenska...