Sparkle (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
301
Utgivningsdatum
2013-09-24
Upplaga
1
Förlag
Kalla kulor förlag
Översättare
Per Planhammar
Originaltitel
How I Came to Sparkle Again
Medarbetare
Svensson, Emili (form)
Dimensioner
215 x 142 x 23 mm
Vikt
453 g
SAB
Hce
ISBN
9789187049361
Sparkle (inbunden)

Sparkle

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2013-09-24

Slutsåld

Jill har precis drabbats av missfall när hon hittar sin man i säng med en annan kvinna. Fullkomligt förkrossad släpper hon allt, lämnar bilen som precis gick sönder, köper en ny och flyr till sin barndoms stad Sparkle, en liten skidort i Colorado.

Lisa vaknar upp en morgon efter ännu en natt av meningslöst sex, tittar sig i spegeln och inser att hon inte längre vill behandla sin kropp som ett levande motell. Från och med nu tänker hon vänta på kärleken. Problemet är bara att kärleken kanske inte kommer från det håll hon räknat med.

Tioåriga Cassie har efter förlusten av sin mamma tappat tron på allt. Hon avskyr sina barnvakter, saknar sin mamma och letar meddelanden från henne i form av hjärtformade stenar. Hennes pappa, Mike, oroar sig för henne samtidigt som han själv har tappat fotfästet efter hustruns död.

Krossade hjärtan, hjärtskärande förlust och varm kärlek blandas i den här feel good-romanen, som utspelar sig i Colorados vackra snölandskap. Under en vinter i Sparkle förändras livet för tre trasiga människor och skapar en berättelse full av humor och värme som du sent kommer att glömma.

"Letar ni efter något mysigt att läsa i vinter samtidigt som ni knaprar pepparkakor och dricker glögg? Ni kan sluta leta, bara så ni vet."
Beas bokhylla
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sparkle. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Undomsroman
    Anneli Haglund, 18 mars 2016

    Tyckte att den vände sig mer till unga vuxna än medelålders. Jag hade förväntat mig lite mer handling. Passar nog bäst till unga kvinnor mellan 15 och 25 år.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kaya McLaren