Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
271
Utgivningsdatum
2014-09-05
Upplaga
1
Förlag
Kalla kulor förlag
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
220 x 150 x 20 mm
Vikt
501 g
SAB
Qci
ISBN
9789187049651
Mamma, pappa, pengar : en ekonomihandbok för föräldrar (inbunden)

Mamma, pappa, pengar : en ekonomihandbok för föräldrar

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2014-09-05
179
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
När två blir tre eller flera får pengar en helt annan roll än tidigare. Trygghet på kort och lång sikt och möjlighet att sätta guldkant på tillvaron ibland, eller bara gå runt ekonomiskt varje månad.

Men hur gör man egentligen en hushållsbudget? Var finns det pengar att spara, vad kostar det att ha hus och bil, hur jämför man försäkringar och elpriser, hur mycket dyrare blir ekologisk mat och hur krångligt är det egentligen med Försäkringskassans alla regler?

Också en hel del stora och riktigt svåra frågor dyker upp i samband med barn. Hur ser det ut i samhället i övrigt? Vem ska ta föräldraledigheten och varför? Kan man göra karriär när barnen är små? Hur kommer de valen påverka våra barns framtid och inte minst vår egen pension?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mamma, pappa, pengar : en ekonomihandbok för föräldrar
 2. +
 3. Investeraren : allt du behöver veta om finansmarknaden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Investeraren : allt du behöver veta om finansma... av Jonas Bernhardsson (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mamma, pappa, pengar : en ekonomihandbok för föräldrar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Ett måste!
  Wiki, 7 november 2014

  Om jag bara får rekommendera blivande föräldrar en bok så är det denna. Det är mycket att tänka på när man går från par till familj. Författarna tar på ett enkelt sätt upp effekterna som olika val har på familjens ekonomi. Val som exempelvis hur föräldraledigheten delas upp och om någon går ner i arbetstid. Dessutom skriver de på ett sådant sätt att boken med lätthet läses från pärm till pärm utan att bli tråkig och högtravande. Dessutom visar statistiken att en majoritet av alla skilsmässor ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Lilla gummans gör-det-själv-guide

  Karin Adelsköld, Johanna Ögren

  Hur byter man vinterdäck, borrar i kakel eller rensar avlopp? I den här gör-det-själv-boken finns allt du behöver veta för att klara av de vanligaste kvinnofällorna i hemmet, vare sig du är nybörjare eller bara lite osäker. Karin Adelsköld och Joh...

 • När två blev tre : förstagångsföräldrars funderingar, farhågor och fantasier

  Daniel Åberg, Johanna Ögren

  Att bli förstagångsförälder innebär en av livets största förändringar. I samma stund som ditt nyfödda barn fyller lungorna med luft och skriker ut sin ilska i förlossningssalen ställs det mesta på ända. Tänk om det bara fanns ett enda sätt att var...