Omval : hur du väljer om ditt liv och din karriär (innan någon annan gör det åt dig) (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
121
Utgivningsdatum
2015-06-05
Upplaga
1
Förlag
Bullet Point Publishing
Dimensioner
216 x 138 x 10 mm
Vikt
231 g
SAB
Dokb,Qbfbc
ISBN
9789187049934

Omval : hur du väljer om ditt liv och din karriär (innan någon annan gör det åt dig)

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2015-06-05
246
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Förr blev vi fysiskt trötta av våra arbeten. I dag blir vi mentalt utmattade. OMVAL är metoden som hjälper dig att må bra både på jobbet och i privatlivet genom att behålla initiativet och fokusera på rätt saker. Du lär dig en enkel och jagstärkande teknik för att analysera dig själv och vad som är bäst för dig i nästa steg. Ett omval behöver inte leda till en stor förändring. Du gör det för att ifrågasätta om du just nu tar tillvara dina förmågor på ett hållbart och hälsosamt sätt. Kanske är du faktiskt på rätt plats i livet. Då fortsätter du där du är, stärkt av den vetskapen. Å andra sidan kan omvalet bli foten i baken som utlöser en önskad förbättring. Oavsett vilket inspirerar OMVAL dig att styra upp ditt liv, så att det du väljer känns angeläget och meningsfullt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Omval : hur du väljer om ditt liv och din karriär (innan någon annan gör det åt dig)
 2. +
 3. Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil & hemligheten bakom friskt åldrande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil &... av Henrik Ennart, Charlotte Fredriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 345 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Omval : hur du väljer om ditt liv och din karriär (innan någon annan gör det åt dig). Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra vägvisare
  kvinna 50+, 25 augusti 2015

  Jättefint skriven bok, riktigt bra att hålla i handen om man funderar på omval/nyval! Tydlig och klar, på väg framåt hela tiden.

 2. Konkret förändringsinstruktion
  Maggan, 23 juli 2015

  En konkret och jordnära bok om hur du kan arbeta med att förändra det du inte trivs med och leva mer av ditt eget liv både på jobbet och privat. Boken innehåller ett arbetsprogram för förändringsprocessen/omvalet och för mig passar den praktiska inriktningen och kortfattade personliga och konkreta tilltalet. Jag skulle kanske behövt ännu mer hjälp med t ex checklistor.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Iwarsson