Bli ett med nuet : finn glädjen i varje stund (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
126
Utgivningsdatum
2003-07-01
Upplaga
1. uppl.
Förlag
Energica Förlag
Översättare
Cecilia Lyckow Bäckman
Originalspråk
Engelska
Dimensioner
217 x 140 x 13 mm
Vikt
260 g
SAB
Dokb
ISBN
9789187056932
Bli ett med nuet : finn glädjen i varje stund (inbunden)

Bli ett med nuet : finn glädjen i varje stund

av Duncan
(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2003-07-01
209
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Som högpresterande entreprenör trodde Shannon Duncan att pengar och framgång var vägen till lyckan. Men efter att i 30-årsåldern ha dragit sig tillbaka som mångmiljonär, insåg han att lyckan faktiskt stod att finna någon helt annanstans. Efter några djupgående upplevelser kom han till insikt om att vad han egentligen sökte var att känna sig fridfull inombords och att kunna ge något meningsfullt tillbaka. När han förstått vad som inte gav honom sinnesfrid började han bli mer klar över vad som verkligen fungerade, bara han tillät sig att ge sig hän åt det.

Bli ett med nuet ger oss praktiska och realistiska förslag på vad man kan göra för att leva i nuet. Den är fylld av enkla och lättillgängliga anekdoter och övningar som gör att läsaren kan lämna känslomässig barlast bakom sig, stilla sin oro för framtiden och börja uppskatta och känna den livsglädje som bara står att finna i nuets ögonblick. Genom en mängd enkla och upplysande idéer visar Shannon Duncan hur vi kan upptäcka de verkliga orsakerna till stress och missnöje och hur vi kan vända styrande känslor till att de blir rådgivande för oss. Därmed kan vi börja njuta av livet här och nu på riktigt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bli ett med nuet : finn glädjen i varje stund
  2. +
  3. Lev i nuet, lär av stunden : 100 lektioner i mindfulness

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lev i nuet, lär av stunden : 100 lektioner i mi... av Jon Kabat-Zinn (häftad).

Köp båda 2 för 479 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bli ett med nuet : finn glädjen i varje stund. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En heltäckande nybörjarbok!
    Cecilia Lyckow Bäckman, 2 november 2003

    På ett enkelt och lättfattligt sätt presenterar Shannon Duncan de grunder som behövs för att börja leva ett enklare och mer tillfredsställt liv. Han leder läsaren genom övningar som ökar närvaron i nuet och han tar upp vanliga missförstånd och illusioner som de flesta går och bär på och som stör oss i livet. Dessutom förklarar han på vilket sätt vi har nytta av att bli mer känslomässigt medvetna i vardagen och redogör kortfattat, enkelt och utan psykologiska djupdykningar för hur våra barndom... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner