Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
142
Utgivningsdatum
2012-08-17
Upplaga
2
Förlag
Frank förlag
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
190 x 135 x 5 mm
Vikt
200 g
SAB
Ead,371.30281
ISBN
9789187059186
Pluggproffsens guide till att lyckas på universitetet (häftad)

Pluggproffsens guide till att lyckas på universitetet

Häftad, Svenska, 2012-08-17
91
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Julklapp? Beställ boken senast onsdag 20 december kl. 22:30 med "Snabb frakt" för leverans innan julafton - Läs mer
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den optimala guiden till att lyckas på universitetet!
Nu i reviderad utgåva

Den här boken är en guide till hur du som student, ny som erfaren, lyckas med dina universitets- och högskolestudier. Den är skriven för att hjälpa dig att ta dina poäng, lyckas med antagning, uppsatser, tentor m.m.
Boken är späckad med bra och smarta tips på hur du blir skickligare och mer effektiv som student. Målsättningen är att du ska bli ett pluggproffs!

Den här boken heter Pluggproffsens guide till att lyckas på universitetet och vi tänkte inleda med att förklara vad vi menar med det. Ett pluggproffs är för oss en student som har förstått hur det fungerar att studera på universitet eller högskola. Ett pluggproffs har lärt sig att vara effektiv. Nyckelordet för ett pluggproffs är alltså detta och är det bara en sak du bör lära dig av den här boken så är det just det: att vara effektiv.
Du kommer ständigt att förväntas göra olika tentor, inlämningsuppgifter, seminarier, muntliga presentationer och så vidare, och det är lätt att man lägger ner fel tid på fel saker. Så oavsett om du satsar på att få högsta betyg i alla ämnen eller bara glida igenom och få godkänt i allt kommer den här boken att vara till stor hjälp. Vi vill nämligen lära dig att nå precis så långt som du vill nå!

Lisa Aggeborn (född 1986) pluggade i ungefär fem år, mest retorik, men även annat, och började därefter arbeta hos Löfström Retorik där hon nu är delägare. Som student var hon väldigt effektiv och har därför många bra tips om studieteknik - till exempel att plugga lagom hårt, så man får tid över till att fika också! Lisas största passion är att läsa.
Totte Löfström (född 1985) har studerat i närmare sju år, i huvudsak ämnet retorik. Sedan några år tillbaka arbetar han som retorikkonsult i det egna företaget Löfström Retorik. Som student sköt han gärna på saker, vilket har gett honom ovärderlig kunskap om hur fattig man är utan studiemedel, men sedermera om hur man tar tag i sig själv och får saker fixade.
Tillsammans har de även utgivit Ordet är ditt vardagretorik för alla (2012).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pluggproffsens guide till att lyckas på universitetet
  2. +
  3. Ordet är ditt: Vardagsretorik för alla

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ordet är ditt: Vardagsretorik för alla av Lisa Aggeborn, Totte Löfström (inbunden).

Köp båda 2 för 215

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Bloggat om Pluggproffsens guide till att lyckas på u...