Handbok för psykon : leva med ADHD och bipolär sjukdom (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
91
Utgivningsdatum
2012-08-17
Upplaga
1
Förlag
Frank förlag
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
190 x 135 x 5 mm
Vikt
120 g
SAB
Vlad
ISBN
9789187059209
Handbok för psykon : leva med ADHD och bipolär sjukdom (häftad)

Handbok för psykon : leva med ADHD och bipolär sjukdom

(4 röster)
Häftad,  Svenska, 2012-08-17

Slutsåld

Är du för sjuk för att orka vara frisk, eller för frisk för att verka sjuk? Har du dessutom svårt att passa in i samhällets snäva ram för vad som anses normalt? Då är du troligen ett psyko. Grattis! Var fjärde svensk är i dag ett psyko, även om jag är beredd att argumentera för att detta gäller mer eller mindre alla. Att vara ett psyko är i många fall en tillgång, något du kan vända till din fördel.
Men för att klara oss behöver alla vi psykon en handbok en handbok för psykon. Därför har jag skrivit denna bok. Den innehåller know-how för oss när det gäller lagar och regler på arbetsmarknaden, pepptalk för att funka i vardagen, inspirerande psykon som gjort skillnad, listor, tips och mycket annat.
Vi psykon är viktiga och kreativa medborgare i det här samhället. Tillsammans kan vi förändra synen på oss och vad som är normalt.
Tove Lundin

Tove Lundin (född 1981) är journalist.
Hon skriver bloggen Leva med ADHD och bipolär sjukdom på Vårdguiden. Hennes blogg har många läsare och är en av de mest kommenterade. Hennes humoristiska tilltal, frispråkighet och engagemang har givit henne en mycket stor läsekrets. För tre år sedan fick hon diagnosen bipolär sjukdom klass 1. Hon är framgångsrik journalist och har tagit två examina. Under 2012 medverkar hon även i kampanjen Jag har ADHD. Hon bor på Södermalm i Stockholm.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tove Lundin

  • Handbok för psykon : att leva med psykisk ohälsa

    Tove Lundin

    Dåre, neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, psykisk ohälsa, psykisk hälsa, funkis, funktionssätt, galen, problem med nerverna, tokstolle, såna där. Kärt barn har många namn. Jag föredrar att kalla oss för psykon, det är både gulligt och lätt att ...