Kropp och hälsa (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Aha, nu fattar jag!
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
25
Utgivningsdatum
2012-08-15
Förlag
Nypon förlag
Medarbetare
Carlsson, Åsa (form)
Illustratör/Fotograf
Mats Minnhagen, Åsa Carlsson
Dimensioner
235 x 215 x 8 mm
Vikt
300 g
SAB
uVna
ISBN
9789187061455
Kropp och hälsa (inbunden)

Kropp och hälsa

Inbunden Svenska, 2012-08-15
199
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Mira är en sportig tjej. Hon berättar hur kroppen fungerar och vad man ska tänka på för att kroppen ska må bra. Mira är duktig på att simma. En dag när hon är på simtävling händer något riktigt läskigt ...

I vår faktaserie Aha, nu fattar jag! presenteras fakta inom olika områden på ett lättläst och lättbegripligt sätt, samtidigt som man får med många olika aspekter av de olika ämnena.

Innehållet i böckerna är utarbetat för att följa målen i de nya kursplanerna. Språket är bearbetat och därför enkelt att både läsa och förstå. Svåra ord förklaras i marginalen.

Böckerna kan med fördel användas till elever med kognitiva funktionsnedsättningar, till elever med läs- och skrivsvårigheter eller till elever som har ett reducerat ordförråd.

Faktaserien utarbetas i nära samarbete med pedagoger inom särskolan, SvA-pedagoger samt pedagoger med erfarenhet av elever med språkstörningar. Totalt består serien av åtta faktaböcker, samt en handledning (Genväg till Aha-serien).

Vill du använda boken i undervisningen? I så fall finns det gratis arbetsmaterial att ladda ner från förlagets hemsida: www.nyponforlag.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kropp och hälsa
  2. +
  3. Stora boken om kropp & knopp : allt om kroppen, känslor och puberteten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stora boken om kropp & knopp : allt om kroppen,... av Lukas Björkman (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kropp och hälsa