En relation behöver ha tid för att bli varm! : berättelsen om två systerorganisationer i den världsvida kyrkan som slår följe (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2014-06-23
Upplaga
1
Förlag
Bernhards förlag
Dimensioner
210 x 148 x 15 mm
Vikt
375 g
SAB
Ck
ISBN
9789187085048

En relation behöver ha tid för att bli varm! : berättelsen om två systerorganisationer i den världsvida kyrkan som slår följe

Inbunden,  Svenska, 2014-06-23
188
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vänskapen mellan Svenska Kyrkans Unga i Karlstads stift och Equipo Misionero i Riobamba i Ecuador började att utvecklas redan på 1970-talet. Det som har gjort relationen levande är att det alltid funnits en vilja att lära av varandra och att få dela det som ligger oss allra närmast, vår tro. Framför allt har vänskapen handlat om livet. Livet i Sverige, livet i Ecuador och om den världsvida kyrkan som vi lever i. Relationen med Ecuador har betytt mer för unga människor i Sverige än några ord och bilder kan berätta. Den här boken försöker berätta delar av relationen.

I boken hittar Du berättelsen om hur det hela började, metoder för att arbeta befrielseteologiskt och personliga berättelser fram till och med idag. Texterna i den är skrivna av: Esbjörn Hagberg, Frida Johansson, Kim Sanfridsson, Mattias Kareliusson, Lennart Strandlund, Lena Skoting, Lena J:son Olsson, Karin Bredin, Diana Drewstad, Adam Hultman, Hans Kvarnström, Carlos Vera, Delfin Tenesaca, Maximiliano Asadobay och Véronica Cali.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En relation behöver ha tid för att bli varm! : berättelsen om två systerorganisationer i den världsvida kyrkan som slår följe
  2. +
  3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 427 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »