Att överlista Djävulen : hemligheten till frihet och framgång (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Stjärnbildning
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2013-02-21
Förlag
Soderpalm Publishing
Översättare
Rasmus Carlsson
Originaltitel
Outwitting the Devil - The secret to Freedom and Success
Dimensioner
215 x 140 x 15 mm
Vikt
386 g
SAB
Qba
ISBN
9789187093326
Att överlista Djävulen : hemligheten till frihet och framgång (kartonnage)

Att överlista Djävulen : hemligheten till frihet och framgång

(12 röster)  |  Läs 3 recensioner
Kartonnage Svenska, 2013-02-21
311
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Napoleon Hill är världens mest lästa författare inom området framgång. Mer än 60 miljoner har läst hans tidigare böcker.

I Att överlista Djävulen använder han all sin kraft för att hitta kärnan för den mänskliga potentialen. Han gräver djupt för att avslöja hur rädsla, tvekan, ilska och avundsjuka hindrar oss att nå våra mål.

Han gör det genom att överlista Djävulen själv och i en intervju avtvinga honom svar på hur det går till när han gör att en människa misslyckas.

Boken är skriven 1938 och har legat gömd i mer än 70 år. Anledningen till det är att den länge ansågs för kontroversiell för att ges ut. Kanske därför att Napoelon Hill ger både kyrka, skola och regeringar hård kritik? Och kanske upptäcker du när du läser boken att kritiken är lika aktuell idag, som då?

Att överlista Djävulen är uppdaterad och redigerad av Sharon Lechter, medförfattare till bästsäljaren Rich Dad, Poor Dad. Den innehåller också ett exklusivt förord av Max Söderpalm.

Gör dig redo för en hisnande resa när Napoelon Hill ger dig helt nya vinklar på kampen mellan det goda och den onda, himmel och helvete, framgång och misslyckande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Att överlista Djävulen : hemligheten till frihet och framgång
 2. +
 3. Napoleon Hills Gyllene Regler - De bortglömda texterna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Napoleon Hills Gyllene Regler - De bortglömda t... av Napoleon Hill, Don M Green, Max Söderpalm (kartonnage).

Köp båda 2 för 630 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Att överlista Djävulen : hemligheten till frihet och framgång. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bästa boken
  Ferry , 5 december 2019

  har läst många böcker men denhär är farlig, om man väl uppskattar den och lyssnar verkligen på budskapet. boken ändrade mig inre värld

 2. Förutsägbar och inaktuell jämfört med senare och...
  ermirre, 1 januari 2014

  Förutsägbar och inaktuell jämfört med senare och liknande hypoteser. Hopplöst föråldrade personer som saknar historisk relevans och som näppeligen har gjort intryck.

 3. Är en stor fan av Napoleon Hill, har läst "Tänk rätt...
  Pelle N., 1 juli 2013

  Är en stor fan av Napoleon Hill, har läst "Tänk rätt bli framgångsrik" ett flertal gånger och återkommer ständigt. "Att överlista Djävulen" är den bästa utgåva som gjorts på länge. Denna bok är en investering i personlig utveckling, den är tuff, rakt på sak vägledning i att våga vara sig själv, kliva ur komfortzonen, ta egna beslut och vägra lyssna på andra. Boken avslöjar hur rädsla, tvekan, ilska och avundsjuka hindrar oss från att nå våra mål. När du förstår dig själv så öppnar sig en fant... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner