Våga sälja hälsa : byt säljrädslan mot rådgivande försäljning och bli brans (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Soderpalm
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2013-06-24
Förlag
Soderpalm Publishing
Dimensioner
210 x 150 x 10 mm
Vikt
285 g
SAB
Qia
ISBN
9789187093401

Våga sälja hälsa : byt säljrädslan mot rådgivande försäljning och bli brans

(10 röster)  |   Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2013-06-24
188
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Knyter det sig i magen när du ska be kunden att köpa av dig? Och struntar du ofta i att sälja den där produkten eller tjänsten din kund skulle må bra av, för att sedan bli besviken över att du inte ens försökte?

Om du jobbar med hälsa, skönhet eller träning och har svårt att våga sälja så är det här boken för dig. Oavsett om du behöver sälja mer för att din verksamhet ska gå runt eller för att chefen har gett dig en budget, så får du i den här boken alla råd du behöver för att bli av med säljrädslan och istället bli branschens bästa rådgivande säljare.

Du får stöd att tänka rätt vid säljtillfället och en enkel säljpresentation som snabbt får kunden intresserad. Du får även reda på bästa läget att sälja och självförtroendet att ställa avslutsfrågan som leder till köp.

Läs boken och gör övningarna. Du kommer snabbt att upptäcka att din försäljning ökar dramatiskt och att du gör kunderna glada om du vågar erbjuda dom mer!

Max Söderpalm är Sveriges mest bokade säljcoach och författare till 7 böcker om försäljning och framgång: 30 sätt att göra affär, Det är i backarna man rycker, Den rätta gnistan, Säljchefens speedbok, Best of Monday Morning Letter, Tvärtom och Beviset.

Nu är han tillbaka med en bok som hjälper dig inom Hälsobranschen att få fler och ännu mer nöjda kunder.

Har du råd att inte läsa den?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Våga sälja hälsa : byt säljrädslan mot rådgivande försäljning och bli brans
  2. +
  3. Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för föräldrar som vill lyckas snabbt och undvika vanliga misstag. Steg-för-steg från start till mål

De som köpt den här boken har ofta också köpt Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för f... av Sofia Bergenstjerna, Michael Bergenstjerna (häftad).

Köp båda 2 för 467 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Våga sälja hälsa : byt säljrädslan mot rådgivande försäljning och bli brans. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Makalös bok som verkligen fick igång mig med mitt...
    Emilia Baeckström, 11 oktober 2013

    Makalös bok som verkligen fick igång mig med mitt säljande! Skön författarstil, rak och tydlig, passade mig perfekt! Jag rekommenderar boken varmt till alla som vill få en boost i sitt säljande!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Max Söderpalm