Gold Calling - Bli en mästare på telefonförsäljning, uppföljning och mötesb (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Stjärnbildning
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2013-10-30
Förlag
Soderpalm Publishing
Översättare
Rasmus Carlsson
Dimensioner
215 x 140 x 10 mm
Vikt
264 g
ISBN
9789187093432
Gold Calling - Bli en mästare på telefonförsäljning, uppföljning och mötesb (kartonnage)

Gold Calling - Bli en mästare på telefonförsäljning, uppföljning och mötesb

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2013-10-30
261
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast onsdag 18 december för leverans innan julafton
GOLD CALLING - Bli en mästare på telefonförsäljning, uppföljning och mötesbokning är den enda bok du behöver för att kunna bli framgångsrik i ditt säljande per telefon!

Bruce King är tillbaka med uppföljaren till dom internationella succéböckerna med Psychoselling, Sälj så det ryker och Referenser.

Det är bara att inse faktum. Vill du ha fler kunder måste du våga lyfta luren. Inte nog med det, du måste säga rätt saker också. Men många tvekar inför att ringa och är negativt inställda till kalla samtal.

Bruce King är bäst i världen på att lära säljare att ringa. I Gold Calling ger han dig nya förslag och helt unika metoder som för alltid kommer att förändra din attityd till att ringa kallt. Det kommer att göra dig mycket framgångsrik på ditt företag.

Med bokens beprövade tekniker och rätta tankegångar ringer du nämligen bara guldsamtal. Och ångestladdad Cold Calling förvandlas snabbt till extremt lönande GOLD CALLING!

"Det jag gillar med Gold Calling är att den är extremt konkret. Det gör att du lätt kommer igång med Gold Calling direkt!" Thomas Lundqvist, författare till Biologisk Försäljning och Bli en bättre ledare och chef

Förutom att han själv är en ytterst skicklig säljare så har Bruce King dessutom coachat andra i över 30 år, bland annat inom några av världens mest framgångs- rika företag.

Samtidigt har han byggt upp flera affärsrörelser med egna, mycket framgångsrika säljteam.

Förutom sina säljböcker är Bruce King känd som författare till de framgångsrika barnböckerna Så blir du en Superbjörn, Superbjörnen och de fem goda gärningarna och Superbjörnen på uppdrag i rymden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Gold Calling - Bli en mästare på telefonförsäljning, uppföljning och mötesb
  2. +
  3. Sälj så det ryker - så fördubblar mästarna sin försäljning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sälj så det ryker - så fördubblar mästarna sin ... av Bruce King (häftad).

Köp båda 2 för 571 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Gold Calling - Bli en mästare på telefonförsäljning, uppföljning och mötesb. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Tillförde inget nytt...
    Katinka, 3 juni 2019

    Trodde den skulle innehålla upplägg till bra pitchar, men det var väldigt mycket administraivt som de flesta duktiga säljare känner till.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Gold Calling - Bli en mästare på telefonf...