Prestera på topp : nå maximal framgång i livet (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Stjärnbildning
Antal sidor
352
Utgivningsdatum
2014-10-01
Förlag
Soderpalm Publishing
Originaltitel
Maximum Achivement
Dimensioner
215 x 139 x 21 mm
Vikt
647 g
ISBN
9789187093562
Prestera på topp : nå maximal framgång i livet (kartonnage)

Prestera på topp : nå maximal framgång i livet

(5 röster)  |  Läs 3 recensioner
Kartonnage Svenska, 2014-10-01
327
 • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Sverigeaktuella Brian Tracy lär dig prestera på topp

Förlös din inre kraft och få de resultat du vill ha

Hälsa, rikedom, lycka, framgång och sinnesfrid är beroende av samma princip. Om du gör rätt saker på rätt sätt, får du de resultat du vill ha. Lär dig förlösa och utnyttja alla de starka krafter som finns inom dig. Lär dig prestera på din absoluta topp, nå maximal framgång och bli lycklig i allt du gör - i livets alla skeden.

Den här boken kan förändra ditt liv. Genom att föra in dessa idéer och metoder i ditt dagliga liv, kommer du att känna dig lyckligare, friskare och få ett bättre självförtroende. Du kommer att känna att du har mer kraft, mer mening i tillvaron och bli mer målinriktad. Du kommer att känna dig mer positiv, mer koncentrerad och bli mer kapabel att nå dina mål. Du kommer att komma bättre överens med de viktiga människorna i ditt liv. Du kommer att bli mer framgångsrik i din karriär och du kommer att trivas mycket, mycket bättre med dig själv.

Allt du vill ha kan du få, bara du vill tillräckligt mycket. Den här boken innehåller det allra bästa av allt som har upptäckts när det gäller mänsklig framgång och det utan klyschor och krångel, bara att ta till sig.

Brian Tracy är en av världens ledande författare, föreläsare och utbildare inom per- sonlig och yrkesmässig utveckling. Varje år hjälper Tracy mer än 100 000 män och kvinnor världen över genom sina seminarier med fokus på ledarskap, sälj, självkänsla, mål, strategi, kreativitet och framgång.

Han har studerat, forskat, skrivit och föreläst i över 30 år inom områdena ekonomi, historia, näringsliv, filosofi och psykologi. Han är författare till över 45 böcker som har översatts till ett tiotal språk.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Prestera på topp : nå maximal framgång i livet
 2. +
 3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (inbunden).

Köp båda 2 för 534 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Prestera på topp : nå maximal framgång i livet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Dålig översättning
  E.B , 6 september 2020

  Bokens innehåll är bra men språket i denna svenska översättning ger lite Google-translate vibbar. Så istället för 5 stjärnor ger jag 3, jag läser hellre på engelska än på dåligt översatt svenska.

 2. Toppbetyg
  Mikael Sandlin, 22 april 2015

  Jag läste boken för många år sedan och fortfarande ser jag den som en av de bästa jag någonsin läst. Då hette den "Vägen till Mästerskapet". Utan tvekan den bästa boken Brian Tracy skrivit.

 3. Bästa Bok

  Här skriver en författare om ens liv i helhet. Han fångar allt man behöver lära sig om sig själv. Alla
  hade behövt läsa denna bok och glöm inte att göra uppgifterna.
  Den Bästa bok hittills i mitt liv .
  Yvonne Ohlsson

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Brian Tracy