Livet med kvantfysiska glasögon (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (111.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mikael Säflund
Utgivningsdatum
2016-11-08
Förlag
Soderpalm publishing
ISBN
9789187093807
Livet med kvantfysiska glasögon (ljudbok)

Livet med kvantfysiska glasögon Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-11-08

Styckköp

140

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Nu finns äntligen den uppmärksammade boken Livet med kvantfysiska glasögon som ljudbok. Inläst av författarna och med massor av bonusmaterial och överraskningar!

Oavsett om du är singelpappa, fru, VD, helgon, syndare, Svensson, guzz eller pensionär kommer du att börja förändras så fort du tar denna bok i dina händer. För det är så kvantfysikens lagar fungerar.

Men vad är egentligen kvantfysik? Fysikerna menar att den som säger att den förstår kvantfysik har inget förstått! Den här boken radar inte upp de matematiska formler som fysikerna prövar i laboratorierna.

Vi tar istället av oss labbrockarna, kliver in i verkligheten, men behåller de kvantfysiska glasögonen på näsan. Hur blir det om vi applicerar fysikernas upptäckter och experiment i våra vanliga liv? De blir inte särskilt vanliga... Snarare magiska.

Med hjälp av bokens enkla förklaringar och experiment kan vi applicera kvantfysik i våra liv. Vi kan börja skapa de liv vi drömmer om. Och detta utifrån information som varken är baserad på tro eller övertygelser, utan på vetenskap i form av tusentals publicerade studier. Det är viktigt att veta eftersom det boken beskriver ibland kan verka mystiskt eller rentav förtrollande.

Trevlig lyssning!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Livet med kvantfysiska glasögon. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Barnslig
    T, 27 januari 2020

    Oprofessionellt uppläst. Känns som om målgruppen är barn 4-6 år då författarna och de som läser upp ska försöka vara roliga.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mikael Säflund

  • Den inre resan : du finner nycklarna och verktygen inom dig

    Carina Hammarsten, Peter Max Mäkelä, Mikael Säflund, Kristin Jennefelt, Stina Helenefors

    Vi behöver se oss själva för de unika, starka, kreativa och skapande individer som vi innerst inne är. Vi behöver leva mer som vi lär. Det är så väldigt många som vacklar i sin tilltro till sig själva och som tror att de måste passa in i ett särsk...