Blackout : när min hjärna blev min fiende (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
398
Utgivningsdatum
2013-10-18
Förlag
Massolit förlag
Översättare
Katarina Falk
ISBN
9789187135491
Blackout : när min hjärna blev min fiende (e-bok)

Blackout : när min hjärna blev min fiende E-bok

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-10-18

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Susannah Cahalan hade ett liv som många drömmer om. En lägenhet i Midtown Manhattan och ett jobb som reporter på prestigefyllda New York Post. Men en dag vaknar den då 24 år gamla Susannah Cahalan upp ensam på ett sjukhus, bunden till sängs, övervakad oförmögen att tala eller röra sig ...

Under månaden som kommer omkullkastas Susannahs liv fullständigt. Kollegor, pojkvän, föräldrar, läkare och psykologer och inte minst Susannah själv - alla står maktlösa inför den totala personlighetsförändring hon genomgår med paranoid misstänksamhet, hallucinationer och aggressivitet som följd.

Vem var främlingen som tagit över hennes kropp? Vad hade hänt med hennes hjärna? I denna gripande självbiografi får vi följa Susannah Cahalan steg för steg när hon lägger pusselbitar för att förstå vad som egentligen hände under den månad av hennes liv som försvunnit ur hennes minne för alltid fram till diagnosen som räddade hennes liv.

Susannah Cahalan är född 1985 och har nu jobbat för New York Post i tio år. Hon är idag frisk men vet att risken för återfall finns. Blackout baserades på den uppmärksammade artikeln My Mysterious Lost Month of Madness, The New York Post, som Cahalan mottog the Silurian Award of Excellence för 2009. Cahalan har gästat både the Today Show, CNN:s Dr Drew on Call och intervjuats i tidningar som O Magazine. Boken har sålts i över 70 000 exemplar i USA och är såld till ett flertal länder runt om i världen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Susannah Cahalan