Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
370
Utgivningsdatum
2014-04-25
Förlag
Massolit förlag
ISBN
9789187135613

Om du bara visste E-bok

(4 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2014-04-25

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När Elin en dag hittar en förlovningsring i pojkvännen Zachs ficka får hon panik. Hon packar en väska och beger sig hals över huvud till Hallands Väderö -- en plats som hon svurit på att aldrig återvända till. Här får hon dela fyrvaktarbostad med Anja, en äldre dam som kommit till ön för att måla. Båda plågas av smärtsamma minnen från det förflutna och släpper inte gärna någon inpå livet, men efter en regnig kväll i en kohage rämnar några av de murar de ägnat så lång tid åt att bygga upp.Sommaren på ön förändrar allt. Omgivna av öns dramatiska naturlandskap utvecklar de två kvinnorna en djup vänskap, och tryggheten de känner i varandras sällskap ger dem modet att glänta på de inre dörrar som så länge varit låsta. Plötsligt blir den enas frågor den andras svar...Om du bara visste är en vacker och fängslande roman om två kvinnor som möts över generationsgränserna och deras kamp för att ta makten över sina öden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Om du bara visste. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 24 juni 2014

    En relationsroman om en ung och en gammal kvinna som möts på en ö en sommar.

    Ett slags feelgood-roman som är lätt att läsa, men ändå inte alltför lättsam, utan boken innehåller även djup och smärta.

    Jag tyckte mycket om boken, och kan helt klart rekommendera den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Caroline Säfstrand