Mr Tourette on tour (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Pelle Sandstrak
Utgivningsdatum
2012-07-23
Förlag
Tundell Salmson audio
Dimensioner
126 x 139 x 7 mm
Vikt
50 g
SAB
Lz Sandstrak, Pelle
ISBN
9789187141058
Mr Tourette on tour (mp3-skiva)

Mr Tourette on tour

Mp3-skiva Svenska, 2012-07-23
39
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I sin självutlämnande bok Mr Tourette och jag gav Pelle Sandstrak oss en inblick i ett liv som sedan barndomen präglats av avancerade tvångsritualer och tics. Det gjorde hans uppväxt svår. Än värre blev vuxenlivet som när det var som mörkast bestod av hem lös het, utanförskap och missbruk.
Vändpunkten kom när han på radio fick höra talas om Tourettes syndrom. Han kände genast igen sig och förstod att det fanns and ra som han. Han beslöt sig för att söka hjälp.

Tio år senare är Pelle Sandstrak så frisk som han vill vara. Han har etablerat sig som en mycket populär och framgångsrik föreläsare, ständigt på resande fot. I Mr Tourette on tour får vi följa med honom på hans många resor världen över: från Lofoten och Ljusdal till New foundland och Afghanistan. Här berättar han om spännande möten och absurda situationer som han hamnat i. Människor öppnar sig för honom på ett oväntat sätt när han bjuder in dem i det universum som är hans alldeles eget.

PELLE SANDSTRAK är född 1965 i nordvästra Norge. Han är författare till åtta pjäser samt kortprosasamlingen Nu är nog det värsta över (1996) och den självbiografiska boken Mr Tourette och jag (2008), den senare har blivit översatt till flera språk. Han är en mycket anlitad föredragshållare och belönades 2007 med talarpriset Årets ljus.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mr Tourette on tour
 2. +
 3. Hoppla

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hoppla av Staffan Westerberg (häftad).

Köp båda 2 för 118 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pelle Sandstrak

 • Mr Tourette och draken

  Pelle Sandstrak

  Pelle Sandstrak ska precis genomgå en hjärnoperation på Karolinska sjukhuset i Stockholm för att äntligen bli av med de tvångshandlingar han lidit av hela livet. Men strax innan han blir nedsövd får Pelle ett av sina tics, han tar tag i kirurgens ...

 • Mr Tourette och jag

  Pelle Sandstrak

  Pelle växer upp i en liten by i Norge. Han drömmer om att bli valfångare. Men det blir inte som han tänkt sig. Tvångsritualer och okontrollerade tics styr hans liv. Familjen söker hjälp, men ingen kan sätta namn på hans beteende. Pelle överlever u...

Bloggat om Mr Tourette on tour