4 x Forsberg (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (460.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Nils Forsberg
Inläsare
Torsten Wahlund
Utgivningsdatum
2014-06-04
Förlag
Tundell Salmson audio
ISBN
9789187141539
4 x Forsberg (ljudbok)

4 x Forsberg Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2014-06-04

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
4 x FORSBERG: samlar den malmöbaserade deckarserien om kriminalutredare Nils Forsberg. Den alkoholiserade Forsberg lyfts abrupt från hittegodsavdelningen till chef för
EOU, enheten för Extra Ordinära Utredningar. Nykter igen gör han vad han kan för att lösa den komplicerade väven av brott.

ELDÄTAREN: En tidig morgon hittas den första kroppen i Västra hamnen. En stel och kall barnkropp.

GRINDVÄKTAREN: Strax efter fem på morgonen exploderar den första bomben på Lundavägen. Det är startskottet för en serie av mord.

MALMÖMANNEN: Malmö härjas av en våldtäktsvåg mot unga flickor. Samtidigt ökar motsättningarna mellan olika grupper. Inför hotet om kravaller är Malmö snart en stad under belägring.

GRYMHETENS STAD: En ny last med östeuropeiska kvinnor som ska tvingas in i prostitution väntas. Men ingen transport kommer...

"... stort och genialt, en höjdpunkt i både svensk kriminallitteratur och vår litteratur över huvud taget." Jean Bolinder, Dast Magazine.

"grovhugget som en brant granittrappa ... . Det som är kvar är kallt och hårt och nödvändigt. Och så vackert så man får tårar i ögonen . " Lotta Olsson, DN.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kristian Lundberg