Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
1420
Utgivningsdatum
2012-10-26
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Sture Lundquist
ISBN
9789187173554
Falskt minne (e-bok)

Falskt minne E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2012-10-26

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En morgon drabbas Martie Rodes av en oförklarlig skräckupplevelse, en flyktig men krypande rädsla för sin egen skugga. Flera svårförklarliga episoder som dramatiskt förändrar livet för henne och hennes man inträffar. I sina försök att finna skälen till hustruns mentala kaos kontaktar maken en berömd terapeut. Men när han kommer närmare den chockerande sanningen finner han att han själv har samma symtom, och de är ännu mer svårförklarliga och skrämmande än Marties.

Falskt minne är en ovanlig roman om den mänskliga hjärnans förmåga att plåga och förstöra sig själv, men även en berättelse om kärleken och vänskapens helande kraft.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Falskt minne. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Spännande bok
    Lazer, 28 juli 2020

    En välskriven bok som blir bättre och bättre ju längre in i den man kommer. Den kan kännas något segt i början av boken.

    Koontz beskriver som alltid miljöerna väldigt bra, liksom karaktärer. Den är väldigt spännande och man vill inte sluta läsa för man vill veta hur det kommer gå. Det är också skrivet lite som Dan Brown att det man trodde hur "allt" såg ut inte visar sig vara så utan på ett annat sätt. Det skapar en extra spänning när den miljö som man känner till visar sig vara inte... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Dean Koontz