Allt jag begär (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
324
Utgivningsdatum
2016-08-01
Förlag
Dockhaveri
Dimensioner
212 x 152 x 20 mm
Vikt
526 g
SAB
Hc
ISBN
9789187183201
Allt jag begär (häftad)

Allt jag begär

(2 röster)
Häftad Svenska, 2016-08-01
249
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
"Prince visste det. Och jag visste det. Det fanns en skönhet som fick en att känna sig fri och ömtålig som ett vilt djur. En gång hade den varit vår och vi hade glänst som den sjunkande solen i havets krusningar.

Prince visste det. Vi båda visste det. Det fanns något i kvinnligheten som inte kunde vara kvinnornas eget. Vi kände igen det. Vi saknade det. Vi ville ha det tillbaka."

När skådespelerskan Lana Clarkson i februari 2003 hittas död i Phil Spectors hus i Los Angeles går det en ristning genom tillvaron för berättarjaget i Allt jag begär. Dödsskottet i Kalifornien väcker minnen från de första önskedrömmarna, de tidigaste fantasierna om vad han hoppades att livet skulle vara. De som tog form i pojkrummet i Huddinge i början av åttiotalet och som var så åtråvärda och starka att de knådade hans kropp och formade den på nytt. Men när han återuppväcker minnesbilderna och tittar på dem med den vuxnes blick ter sig drömmarna inte lika oskyldiga längre, inte lika harmlösa. Som om de i själva verket utgör en liten del av den rättegång som precis ska ta sin början.

Allt jag begär är en litterär dissekering av den manliga blicken inifrån en kropp som skaver mot sina kanter. Det är en ömsint, uppriktig och livsfarlig begärsutredning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Allt jag begär
  2. +
  3. En positiv liten kniv

De som köpt den här boken har ofta också köpt En positiv liten kniv av Sofie Nohrstedt (häftad).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Allt jag begär