En fantastisk resa i tiden (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2014-03-15
Förlag
Compania Comder
Dimensioner
210 x 150 x 10 mm
Vikt
285 g
SAB
Lz Ahonen, Tarmo
ISBN
9789187185243
En fantastisk resa i tiden (häftad)

En fantastisk resa i tiden

Häftad,  Svenska, 2014-03-15
211

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
När jag som 16 årig hamnade i Sverige och Göteborg, hade jag ingen aning om vad detta skulle föra med sig. Även om flytten inte var planerad, skedde det under relativt trygga omständigheter, jag hade ju mina bröder som redan hade bott här ett antal år. Första 10 åren gick åt apråkinlärning som skedde i fabrikerna, förs på SKF och sedan på Volovo. Den stora utmaningen kom sedan på 70 talet när jag blev utvald i den lokala gruppstyrelsen och hamnade mitt i de, kanske hårdaste fajterna i Sverige, mellan socialdemokraterna och vänsterfolket som hade beordrats till industrin från universiteten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En fantastisk resa i tiden
 2. +
 3. Minnenas blåbärsskog : min väg från förnedring och ångest til samt människovärde, ur mina dagboksanteckningar (1978-1985)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Minnenas blåbärsskog : min väg från förnedring ... av Talvikki Helander (inbunden).

Köp båda 2 för 523 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tarmo Ahonen

 • Sanningen om svensk minoritetspolitik

  Tarmo Ahonen

  Tarmo Ahonen har varit på många sätt aktiv i svenskt samhällsbygge under hela sitt vuxna liv. Under mer än 60 år har det skett en stor utveckling i staden Göteborg där jag bott hela tiden. Det finns en stor finskspråkig minoritet i Sverige, varav ...

 • Totuus Ruotsin vähemmistöpolitiikasta

  Tarmo Ahonen

  Tarmo Ahonen har arbetat hela sitt liv på Volvo i Göteborg och varit synnerligen aktiv i finska föreningar och i fackföreningsrörelsen. Boken är en översättning från svenska Sanningen om svensk minoritetspolitik