Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2013-03-01
Upplaga
1
Förlag
Prolead Förlag
Medarbetare
Berlekom, Adrian van (form)
Dimensioner
215 x 145 x 20 mm
Vikt
396 g
SAB
Qbab,658.42
ISBN
9789187191015
Framgångsrika arbetsplatser : en bok om human resurshantering (inbunden)

Framgångsrika arbetsplatser : en bok om human resurshantering

(3 röster)
Inbunden Svenska, 2013-03-01
178
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
FRAMGÅNGSRIKA ARBETSPLATSER - En bok om human resurshantering
Att ta till vara på och reflektera över hur de mänskliga resurserna används och hanteras är kritiskt för att bemästra konsten att skapa framgångsrika arbetsplatser. Det krävs ett holistiskt synsätt där både den psykosociala och den fysiska arbetsmiljön används som en språngbräda för att nå framgång.

Boken belyser betydelsefulla områden som är kopplade till Human Resocurce Management (HRM) så som grupputveckling, ledarskap, målsättning, motivation, belöning och kommunikation. Men också förändringsarbete, fysisk miljö som strategi, hälsopromotion och personalekonomi.

Boken riktar sig främst till arbetsledare på olika nivåer men är användbar för alla yrkesverksamma personer med intresse för HR-frågor, fackligt engagerade och skyddsombud. Boken kan dessutom användas inom högskoleutbildningar där frågor om mänskliga resurser i arbetslivet är centrala, såsom personal- och arbetsvetenskapliga program.

OM FÖRFATTAREN: Henrik Tangen är en nyfiken dalmas med specialistkunskaper inom området psykosocialt stödjande miljöer, hälsopromotion och HR. Henrik har tidigare författat boken Skapa och bygga hälsa på arbetsplatsen och etablerar sig nu som författare inom området HRM samt management.

OM FÖRLAGET: Prolead Förlag grundandes 2010 och har utgivning av kvalitativa och snabblästa böcker som på enkelt & konkret sätt förmedlar och inspirerar modernare läsare. Förlaget ingår som en del inom Prolead Business Group AB.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Framgångsrika arbetsplatser : en bok om human resurshantering
  2. +
  3. Ledarskapshandboken : Att utveckla och stärka ledarskapet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ledarskapshandboken : Att utveckla och stärka l... av Bosse Angelöw (häftad).

Köp båda 2 för 627 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Henrik Tangen