Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-01-14
Förlag
Prolead Förlag
Illustratör/Fotograf
Sara Berlekom
ISBN
9789187191046
Havet räcker inte (e-bok)

Havet räcker inte E-bok

E-bok,  Svenska, 2013-01-14
39
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Lone springer i takt med havsvinden som varken har någon början eller något slut. Sedan allt började har hon mött nära värme och kärlek tillsammans med Hannes och deras lille son Elias. Men någon händer som omkullkastar allt...

HAVET RÄCKER INTE är en liten bok om de stora frågorna i livet. Med stämningar nära knutna till naturen och med ett avskalat språk får vi följa Lone från Dalarna till Göteborg. Vi får möta ensamhetens olika skepnader och frusen kärlek, men också varma relationer och öppen, varm kärlek till livet. Vad gör vi med vår ensamhet och vår längtan? Hur bjuder vi in och hur stänger vi ute? Vad nänder när två blir tre?

Ann Beskow balanserar omvälvande händelser med ett finstämt språk. Hon låter dig som läsare följa med på en stilla resa genom tillvaron, en resa som skulle kunna berätta lika mycket från ditt eget liv som från Lones.


Denna stora, lilla bok handlar om att finna en inre balans genom de händelser vi går igenom i livet och om att värdesätta det vi har och det vi är.

Thomas Martinsson, kommunalråd i Göteborg
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ann Beskow