Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
140
Utgivningsdatum
2014-01-20
Upplaga
1
Förlag
Prolead Förlag
Medarbetare
Berlekom, Adrian van (form)
Illustratör/Fotograf
Adrian van Berlekom
Dimensioner
1 x 1 x 1 mm
Vikt
80 g
SAB
Ohfh,362.4
ISBN
9789187191107
Älskade assistent : en inspirationsbok om coachande personlig assistans inom LSS (pocket)

Älskade assistent : en inspirationsbok om coachande personlig assistans inom LSS

(1 röst)
Pocket Svenska, 2014-01-20
54
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
ÄNTLIGEN EN BOK SOM VÅGAR LYFTA FRAM frågorna som berör.
Det som Jan Blomström gör här är helt unikt! Han lyfter på ett helt nytt sätt fram en av vår tids största och kanske viktigaste branscher, nämligen personlig assistans, med ambitionen att skapa skillnad. En medialt påpassad bransch som står under kraftig förändring i och med en uppgraderad lagstiftning och införandet av tillståndsplikt.

I boken utmanar Jan givna sanningar som får läsarna att sätta i halsen både en och två gånger. Samtidigt tillhandahåller han på ett enkelt och knivskarpt sätt nycklarna till en modern och professionell assistentroll utifrån lagstiftningens intentioner. Vardagliga situationer lyfts fram med konkreta lösningsförslag och med principiella speglingar gentemot assistentrollen och dess intention. Jan för också in begreppet coachistans på arenan, en coachande personlig assistans som lyfter fram brukarens självständighet och rätt till sitt egna liv oavsett funktionsnivå.
Boken är den ende i sitt slag och passar lika bra för assistenter som ledare, handläggare och andra branschintressenter. Att bokens innehåll är lika användbara inom äldrevården, omsorgen och socialtjänsten har vi Jan Blomströms dubbelkompetens att tacka för. Han är både neuropsykologspecialist och affärspsykolog, vilket verkligen bidrar till bokens trovärdighet och självklara tyng.
OM FÖRFATTAREN
Jan Blomström är neuropsykologspecialist och affärspsykolog. Genom inspirationsföreläsningar, förändringsinsatser och författande verkar han för en arbetsmarknad där alla får utvecklas och bidra till hållbar framgång. Sedan tidigare har Jan gett ut titlarna Talangaccelererande ledarskap och Talangfabriken på Prolead Förlag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Älskade assistent : en inspirationsbok om coachande personlig assistans inom LSS
  2. +
  3. Älskade assistent : en inspirationsbok om coachande personlig assistans ino

De som köpt den här boken har ofta också köpt Älskade assistent : en inspirationsbok om coach... av Jan Blomström (inbunden).

Köp båda 2 för 323 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »