Amning i vardagen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
268
Utgivningsdatum
2013-03-21
Upplaga
1
Förlag
Karneval förlag
Illustratör/Fotograf
Carin Carlsson, Stina Johnsson
Dimensioner
210 x 155 x 25 mm
Vikt
515 g
SAB
Vhc
ISBN
9789187207044

Amning i vardagen

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2013-03-21
208
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Sverige påstås vara ett amningsvänligt land, men ändå minskar amningen. Denna situation har uppkommit eftersom elementära fakta om amning har svårt att nå ut. Föräldrar får helt enkelt inte den information de skulle behöva för att få igång och upprätthålla amningen.

Amning i vardagen fyller därför ett stort tomrum. Den förmedlar på ett personligt, pedagogiskt och initierat sätt vad den senaste kunskapen om amningen säger.

Äntligen finns nu på svenska en utförlig bok som berättar om hur man får amningen att fungera från hemkomsten på BB fram till avvänjningen!

OM FÖRFATTAREN

Marit Olanders var under tio år redaktör för tidningen Amningsnytt. Hon har tidigare drivit Amningsbloggen och utgivit skriften Sugen på livet om att lära sig amma (Amningshjälpen 2008), som spritts i hundratusentals exemplar och översatts till tio språk.

UR FÖRORDET

"Det har saknats en bra, informativ skrift utan pekpinnar och krav om amning. Om hur vackert, lustfyllt och viktigt amning är men samtidigt om hur svårt det kan vara och att det inte alltid är självklart. Där man fokuserar på den ammande mamman och barnet men också har vettig information till pappan/partnern. Marit Olanders bok Amning i vardagen, som du just nu håller i, fyller det tomrummet. Mats Berggren, författare och jämställdhetsarbetare
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Amning i vardagen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Detta är en bok jag verkligen kan rekommendera. Den...
    Myggan, 14 november 2013

    Detta är en bok jag verkligen kan rekommendera. Den beskriver amningen på ett sätt som gör en väldigt förväntansfull, nyfiken och inspirerad och ger en god grundkunskap om vad amning går ut på och vad som är viktigast att rikta in sig på och tänka på. Lite problem tar boken också upp, men inte speciellt ingående, har man problem med amning som behöver lösas är det nog inte till den här boken man ska vända sig i första hand. Tonen i boken känns också balanserad, dvs. den slår inte över i amnin... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Marit Olanders