Film och andra rörliga bilder - en introduktion (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (37.4 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-01-17
Förlag
Raster förlag
ISBN
9789187215926
Film och andra rörliga bilder - en introduktion (e-bok)

Film och andra rörliga bilder - en introduktion E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (PDF), Svenska, 2018-01-17
169
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Film, teve och digitala medier underhåller och uppfostrar, organiserar och formar vårt förhållande till omvärlden. De förmedlar berättelser och betydelser, dokumenterar och arkiverar såväl vardag som spektakel. På bio, framför teverutan och vid datorn möter vi en form av industri och konst, men även en offentlighet för identitetskamper, livsåskådningsfrågor och terapi. Den här boken är en antologi som ger en mångsidig introduktion till audiovisuell kultur i förändring och olika sätt att se på de rörliga bildernas
historia, teori, estetik och funktioner. Författarna är lärare och forskare i filmvetenskap och mediehistoria, flera verksamma även som film- och tevekritiker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Film och andra rörliga bilder - en introduktion. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. -
    John Bild, 11 april 2018

    Vill ni veta vad jag tycker om boken eller formatet?
    Boken innehåller nyttig information för filmstudenter men jag är väldigt glad över att ni frågar vad jag tycker om boken. Formatet är kasst, orden delas upp och trycks ihop vilket gör det omständigt och störigt att få flyt i läsningen.
    Åtgärda.

Visa alla 1 recensioner