Nekromantikerns krig. D. 1, Debut (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Svärdens väktare (del 8)
Antal sidor
520
Utgivningsdatum
2013-06-12
Upplaga
1
Förlag
Coltso
Översättare
Maxim Grigoriev
Originaltitel
Vojna maga. 2, Debjut
Medarbetare
Jonson, Christer (form)
Dimensioner
180 x 110 x 10 mm
Vikt
300 g
SAB
Hce
ISBN
9789187219375

Nekromantikerns krig. D. 1, Debut

(21 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2013-06-12
79
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
»Nick Perumovs berättelser är vildare, häftigare, galnare och blodigare än Tolkiens och ryskare. Med starka och farliga kvinnogestalter.«
Kajsa Öberg Lindsten, GöteborgsPosten

Inkvisitionens hängivna härskaror under ledning av heliga exekutor fader Etlau har belägrat det gåtfulla Svarta tornet högt uppe på istundran i norr. Inspärrade i Västermörkrets mäktiga artefakt befinner sig den blivande Förintaren nekromantiker Fess och den lilla drakflickan Lokatten. I salen står ett stort vattenur som räknar den utmätta tiden till transformationen, medan Fess försjunker i dystra grubblerier kring begångna misstag och synder. Men även fader Etlaus galopperande galenskap tilldrar sig allt mer hans nyfikna intresse

För att fördriva tiden undersöker Fess tornets kammare och gemak, men av någon anledning ryggar han tillbaka inför en marmortrappa, som verkar specialgjord just för honom och som leder rakt ner i tornets hemliga grundvalar.

I salen droppar vattenuret långsamt vidare. Kanske är det inkvisitionssoldaternas meningslösa död vid stormningen av tornet som ska få Kalken att rinna över och slutgiltigt bereda vägen för Förinta ren? Men finns det verkligen bara en? Samtidigt, på en helt annan plats i Mångfalden av världar, pågår ett brädparti mellan två fallna gudar

Svärdens väktare är en serie i tolv volymer. Detta är den åttonde boken och inledningen till den stora finalen i Nick Perumovs hyperboliska, ryskwagnerianska fantasyopera.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Nekromantikerns krig. D. 1, Debut
 2. +
 3. Nekromantikerns ensamhet. D. 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nekromantikerns ensamhet. D. 2 av Nick Perumov (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Nekromantikerns krig. D. 1, Debut. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bok 8
  bonadea, 22 oktober 2016

  Bok 8 i denna fantastiska serie Svärdens Väktare. Denna bok är lika bra som tidigare böcker, serien blir aldrig tjatig eller förutsägbar utan är spännande och jag har svårt att slita mig från sidorna . Rekomenderar starkt denna serie!

 2. En fantastisk berättelse. Bättre än Tolkien. Blir ännu...
  Dan Ch Johansson, 27 augusti 2013

  En fantastisk berättelse. Bättre än Tolkien. Blir ännu bättre efter omläsning. Kräver nog att du läst tidigare delar. Men gör det.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Nick Perumov