Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-02-26
Förlag
Coltso
Översättare
Ola Wallin
ISBN
9789187219528
Psykbrytaren (e-bok)

Psykbrytaren E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-02-26
69
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Han dödar inte.
Han våldtar inte.
Han torterar inte.

Under några veckor försvinner tre unga kvinnor spårlöst i Berlin. På den sjunde dagen återfinns de på ett sjaskigt hotellrum, till synes oskadda men psykiskt nedbrutna. Ingen förstår vad som har hänt med offren, och de gåtfulla dåden upphör lika plötsligt som de började.

Kort före julafton blir Psykbrytaren - kvällspressens namn på den okände psykopaten - aktiv igen och dyker upp på en exklusiv psykiatrisk klinik. Till sin fasa inser personalen och patienterna att den främmande gärningsmannen har släppts in på det ensligt belägna sjukhuset. En våldsam snöstorm sveper in och stänger alla flyktvägar. Snart faller natten och ingen går säker på den låsta kliniken...

- Sebastian Fitzek är född 1971 i Berlin, Tysklands främste thrillerförfattare, känd för sina psykologiskt raffinerade historier som alla blivit stora bästsäljare. Psykbrytaren har översatts till över 30 språk och är Fitzeks första bok i svensk översättning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Psykbrytaren. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 20 februari 2021

    Sebastian Fitzek - Psykbrytaren - Betyg: 4 av 5 - 📚 - Jag läste min första bok av författaren häromdagen, Patienten, och jag tyckte mycket om den, och den fick 4,5 i betyg från mig. Nu har jag läst en andra bok av Sebastian Fitzek, som kom ut på svenska redan 2013. Den var också bra, men inte riktigt lika bra som boken Patienten. Men absolut läsvärd och bra, så jag kan rekommendera även denna bok av författaren. Och nu ska jag ta och läsa en tredje bok av honom, Paketet, så får vi se hur den är.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sebastian Fitzek