Nekromantikerns krig. D. 2, Mittelspiel (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Svärdens väktare (del 9)
Antal sidor
511
Utgivningsdatum
2014-05-06
Upplaga
1
Förlag
Coltso
Översättare
Britt-Marie Ingdén-Ringselle
Originaltitel
Vojna maga 2
Medarbetare
Bengtsson, Anna (red.) / Parkman, Elin (red.) / Wallin, Ola (red.) / Bergting, Peter (form)
Dimensioner
175 x 105 x 35 mm
Vikt
269 g
SAB
Hce
ISBN
9789187219849

Nekromantikerns krig. D. 2, Mittelspiel

(14 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2014-05-06
79
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Inkvisitionens heliga armé under fader Etlaus hårdföra ledning fortsätter oförtröttligt sin fanatiska jakt på den vedervärdige Förintaren. Magikerna Aneto och Megana bistår fadern allt mer motvilligt, eftersom de börjar ana att han slutgiltigt förlorat förståndet... eller kanske rentav är den sanne Förintaren.
Klara Kummels lilla trupp vandrar söderut, vägledda av två duotter och bevakade av rödgröna krigare med långa liar, medan kejsarens legioner är upptagna av de hårda striderna med angriparna från Rämnan, Semandras månghövdade kavalleri och de upproriska baronerna, som lyckats få över de flesta Regnbågsmagiker på sin sida. Frågan är om också Färglösa nerg har lierat sig med någon, eller om den hemlighetsfulla orden alltjämt står utanför den här världens angelägenheter?
Mitt ute i den brännheta öknen förbereder några magiker blodiga, uråldriga ritualer för att återuppväcka den legendariske Evengar av Salador, den störste svartmagikern av alla tider. Om tilltaget lyckas kommer ännu en mäktig kraft att blanda sig i kampen om arma, eländiga Evial.
I ett förtvivlat försök att avvärja den annalkande katastrofen åkallar Fess och hans drakflicka Lo katten dvärgarmén som Svarta tornet en gång visade dem i en gåtfull drömsyn...

»Svärdens väktare« är en serie i tolv volymer. Detta är den nionde boken och andra delen av den stora finalen i Nick Perumovs hyperboliska, ryskwagnerianska fantasyopera.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Nekromantikerns krig. D. 2, Mittelspiel
 2. +
 3. Nekromantikerns krig. D. 4, Final

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nekromantikerns krig. D. 4, Final av Nick Perumov (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nekromantikerns krig. D. 2, Mittelspiel. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bok 9 i serien Svärdets väktare
  bonadea, 15 mars 2019

  Bok 9 i serien Svärdets väktare. Boken är lika bra som tidigare böckerna men då det var längesedan jag läste serien hade jag svårigheter att komma in i boken och komma ihåg vad som hade hänt.
  Jätte bra serie

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nick Perumov