Mutant : år noll. Zonkompendium 2, I reptilfolkets spår (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Mutant
Antal sidor
48
Utgivningsdatum
2014-06-16
Upplaga
1
Förlag
Fria Ligan
Medarbetare
Falck, Mattias (förf.) / Härenstam, Tomas (red.) / Granath, Christian (form)
Illustratör/Fotograf
Ola Larsson, Reine Rosenberg
Dimensioner
240 x 172 x 3 mm
Vikt
159 g
SAB
Rdd
ISBN
9789187222092
Mutant : år noll. Zonkompendium 2, I reptilfolkets spår (häftad)

Mutant : år noll. Zonkompendium 2, I reptilfolkets spår

(2 röster)
Häftad Svenska, 2014-06-16
146
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Nelma stack ner paddeln i det svarta, döda vattnet och tryckte ifrån. Skrotflotten gled ljudlöst djupare in i zonsmoggen, så tät att det kändes som att flyta ut i ett vitt ingenting. Nelma satte paddeln i vattnet igen. Vikton, som satt i fören och spejade, höjde plötsligt handen, varnande. Han hade hört något. Trodde att han hade hört något. Nelma lyfte paddeln - ingen paddel egentligen, en gammal rostig snöskyffel från den gamla världen - och lyssnade intensivt. Ingenting. En skepnad framträdde i smoggen framför dem. Enorm, svart och uråldrig. En gigantisk tub av fornmetall, lång som Arken från kant till kant, liggande halvt i vattnet, halvt på en stenig strand. Nelma och Vikton stirrade på miraklet, förstummade. Ingen av dem märkte den svaga krusningen i svartvattnet intill deras flotte?

Reptilmännen är tillbaka i Mutant, simmande i en Zon nära dig! Följande godbitar ingår i denna 48-sidiga modul till Mutant: År Noll:
*En färgkarta över hela Mutantskandinavien, så som det ser ut i Mutant: År Nolls tidevarv.
*Regler för långfärder. Känns er Zon trång? Sugen på nya horisonter? Här finns svaret på hur ni går till väga.
*Den sanna Musközonen - en ny skärgårdsbetonad Zon för rollpersonerna att utforska, beskriven i text, bild och färgkarta. Av Petter Bengtsson.
*I reptilfolkets spår - en maffig zonsektor skriven av Torsten Alm, en av författarna till det klassiska Mutantäventyret I reptilmännens klor. Rikligt illustrerad!
*Oraklet i Silverägget - zonsektor författad av Mattias Lilja, känd från Järnringen. Zonens mutanter flockas till den mystiska sanningssägaren i träsket. Men vissa besökare tycks försvinna för gott...
*Kvinnokollektivet - zonsektor författad av Åsa Roos, känd spelskribent, recensent och speldebattör. Vilka hemligheter döljer sig bakom det gamla högsäkerhetsfängelsets murar?
*Hydrans horder - zonsektor skriven av Måns Broman, flitig Mutantskribent, spelmakare och indieguru. På en karg stenstrand sker uppgörelsen mellan Kejsarens anhang och Hydrans horder...
*Flera nya artefakter som rollpersonerna kan hitta ute i Zonen.
*Sist, men inte minst: en behändig tabellsamling. Alla tabeller du behöver för att spela Mutant: År Noll samlade på ett ställe. Av Mattias Falck.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mutant : år noll. Zonkompendium 2, I reptilfolkets spår
  2. +
  3. Mutant : år noll. Zonkompendium 4, Dö, köttätare, dö

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mutant : år noll. Zonkompendium 4, Dö, köttätar... av Tomas Härenstam, Christian Granath, Petter Bengtsson, Anders Blixt (häftad).

Köp båda 2 för 295 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »