Kaknäs sista band : och andra zonsagor (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Mutant
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2015-09-29
Upplaga
1
Förlag
Fria Ligan
Medarbetare
Härenstam, Tomas (red.) / Algstrand, Dan (form)
Illustratör/Fotograf
Reine Rosenberg
Dimensioner
230 x 155 x 15 mm
Vikt
575 g
SAB
Hc
ISBN
9789187222221
Kaknäs sista band : och andra zonsagor (inbunden)

Kaknäs sista band : och andra zonsagor

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2015-09-29
219
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
"Kaknäs sista band: och andra zonsagor är en klockren samling proppad med postapokalyptiskt godis. Jag njöt av att få kliva in i den här trasiga världen med dess gripande människoöden och mutantskildringar. Jag är svag för undergångshistorier och det här är verkligen en suverän bok i genren. Underhållande, fascinerande och spännande." - Tentakelmonster

HALLÅ DÄR NERE!
Undergången kom. Stockholm är i ruiner och de få människor som finns kvar kämpar för att överleva. Över ruinerna reser sig fortfarande Kaknästornet som fortfarande sänder dagliga nyheter. För någon där uppe ser dem där nere. Och pratar om en bättre framtid. KAKNÄS SISTA BAND är en samling noveller som utspelar sig i Stockholm efter katastrofen.

Vi möter de överlevande; skrotletare från Dieselverkstaden, rövarhövdingar från Blackeberg och köpmän från Kungsholmen. Alla försöker de skapa en ny värld. Alla lyssnar de på Kaknäs sändningar. Det är gripande, spännande och rörande. ANDERS FAGER en av Sveriges ledande skräckförfattare. Nu lämnar han det samtida Stockholm han befolkat med hemliga sällskap och monster och ger sig in i en framtid lika mångfacetterad och gripande, full av spännande öden och karaktärer. KAKNÄS SISTA BAND är postapokalyps som utspelar sig i samma mörka framtid som rollspelet Mutant: År Noll. Katastrofen har kommit till din gata. Hur ser det ut där efter katastrofen? Vilka överlevde? Vad säger Kaknäs till dig?

© 2015 Cabinet Licensing Inc. MUTANT and related logos, characters, names, and distinctive likenesses thereof are trademarks of Cabinet Licensing Inc. unless otherwise noted. Used with permission. All rights reserved.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kaknäs sista band : och andra zonsagor
  2. +
  3. Zonen vi ärvde

De som köpt den här boken har ofta också köpt Zonen vi ärvde av Fruktan (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kaknäs sista band : och andra zonsagor. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Välskriven postapokalyps
    Patrik Centerwall, 14 december 2015

    Vem hade kunnat tro att en novellsamling baserad på ett klassiskt svensk rollspel skulle vara en av årets bästa böcker? Stilsäkert och med stort allvar har Anders Fager skrivit en mycket väl genomtänkt samling noveller som kommer att tilltala fler än bara de som spelade rollspelet Mutant på 80-talet eller som har upptäckt den senaste versionen av spelet. Det här är raffinerande postapokalyps som visar på att Fager har en god insikt i det mänskliga psyket. Jag tänker flera gånger att det mycke... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Kaknäs sista band : och andra zonsagor