Tanka dina tankar med kloka tankar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2018-10-15
Upplaga
1
Förlag
Gunnarssons Förlag (Mentor)
Dimensioner
210 x 137 x 13 mm
Vikt
305 g
ISBN
9789187225109
Tanka dina tankar med kloka tankar (inbunden)

Tanka dina tankar med kloka tankar

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-10-15
179
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Tanka dina tankar med kloka tankar är Tomas Gunnarssons femte bok. Här bjuder han på 94 tankekarameller - kloka historier, tips och visdomar för att lyfta sig själv och andra. Alla har ett budskap som berättas med värme och humor, där storheten finns i det lilla. På ett mästerligt sätt lyckas han förklara det svårbegripliga och inspirera till att åka lite mer bekvämt i livets berg-o-dalbana.

Tomas Gunnarsson är utbildad inom psykosyntes med lång erfarenhet av grupprocesser, ledarutveckling och samtalsterapi. Han föreläser för utsålda hus runt hela Sverige om konsten att lyfta sig själv och andra, och har nära 400 000 följare på Facebook (Att lyfta sig själv och andra). Han är författare till succéböckerna Överlista Jante samt Träna din inre kondition.

www.tomasgunnarsson.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Tanka dina tankar med kloka tankar
 2. +
 3. Träna din inre kondition - Mindre stress, mer glädje

De som köpt den här boken har ofta också köpt Träna din inre kondition - Mindre stress, mer g... av Tomas Gunnarsson (inbunden).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tanka dina tankar med kloka tankar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Reflections!
  Wendy Hopkins, 28 augusti 2019

  Tomas has the way with words that is so amazing! Metaphors he uses are so original & puts a smile on yr face within seconds! A book You don't put in your bookcase as its Written by a man that knows just what life is all about and you want to read over & over again! ❤️✨

 2. En underbar bok!
  Tinis, 15 november 2018

  Dessa korta olika berättelser är en ren njutning och avkoppling att läsa samtidigt som det får en att tänka till. En bok som passar bra att koppla av och gå ned i varv med. Eller läsa på pendeln istället för att sitta med telefonen. Vet några som jag ska ge denna i julklapp till. 😊 Kommer bli en uppskattad gåva även till den ovane läsare.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Tomas Gunnarsson