Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Ett annat
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2012-09-17
Upplaga
1
Förlag
Karavan Förlag
Medarbetare
Lönegård & Co (form) / Svanberg, Daniel (foto)
Dimensioner
192 x 130 x 20 mm
Vikt
374 g
SAB
Nqaz New York.08,917.3
ISBN
9789187239007
Ett annat New York (häftad)

Ett annat New York

(29 röster)  |  Läs 6 recensioner
Häftad,  Svenska, 2012-09-17

Slutsåld

»Världens bästa tips!« Magnus Utvik, Gomorron Sverige

»Detta är en riktigt bra guide för dig som vill känna dig som en riktig New York-bo oavsett om du föredrar ett familjärt slitet hål i väggen i Chinatown eller om du hellre sippar dyra drinkar i rätt loungebar på Upper East Side.« Vagabond

»En riktigt bra guide! Tipsen är initierade, det är gott om fina bilder, boken har en snygg layout och allt är skrivet med en stor portion kärlek och humor.« Sveriges Radio P4

»Ett MÅSTE för den som drömmer om en resa till New York.« Seniorer.nu

»Det känns som jag får förtroliga tips till just mig! Det jag gillar extramycket är att varje område också får en aktivitetsguide som En dag i Midtown eller En fredag i Harlem. Med superfina bilder och kartor måste den här boken vara en självklar kompis i NYC-planeringen.« Breakfast Bookclub

»Ett annat New York är fylld av bilder, träffsäkra tips och jag kommer definitivt besöka flera av de restauranger och barer som Daniel Svanberg tipsar om. Den perfekta guiden för turisten som inte är rädd för kalorier.« Bloggen Bokdjungeln

Annorlunda och lockande guide till världens huvudstad!

Ett annat New York är en oemotståndlig och färgsprakande guide för dig som vill uppleva staden som en riktig New York-bo. Var går Greenwich-bohemer ut och äter? Var shoppar en äkta Midtown-bo? Och var hittar man de mest magnifika pommes fritesen efter en sen utekväll?

New York-bon Daniel Svanberg tipsar om sina personliga favoriter och visar vägen till alla de pärlor som gör staden unik. Han guidar oss genom stadsdel efter stadsdel, och bokens många färgfoton och charmiga illustrationer ger en personlig och levande bild av staden. Detta är guiden för dig som vill uppleva ett annat New York, bortom turistfällorna!

Daniel Svanberg är utbildad vid San Francisco State University med examen i filmproduktion och historia. Han flyttade till USA redan 1994 och bor sedan 2008 i New York, där han jobbar som nyhetsproducent på TV-stationen ABC. Daniel Svanberg driver även den framgångsrika bloggen Ett annat New York, som legat till grund för boken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Ett annat New York. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. New York med lite annat perspektiv
  Jörgen Ö, 14 januari 2015

  En hel del trevliga tips, men saknade lite bättre kart/adressmaterial. Kanske lite mycket fokus på sötsaker, hade hellre haft lite mer vanliga matställen.

 2. Wow finns dett?! Användar vänlig rolig guide!
  Boel Persson, 31 juli 2014

  Lätt att hitta i, användar vänlig och ny tänkande guide. Lockar dig som turist att våga prova mer av New Yorks stora spännande och härliga utbud. Komplettera gärna med författrens hemsida med samma namn för att erhålla de senaste uppdateringarna. Klart inspirerande!!!

 3. Men mer för yngre män med intresse för öl, jeans o...
  MaudT (Västerås), 17 maj 2013

  Men mer för yngre män med intresse för öl, jeans o t-shirts och söta efterrätter än för gamla damer i 70-årsåldern.

 4. Rätt lik en vanlig guidebok ändå trots att den utger...
  Oskar G, 1 maj 2013

  Rätt lik en vanlig guidebok ändå trots att den utger sig för att visa på ett annat NY. Tipsen är ok, personliga och trivsamt presenterade.

 5. Trevlig med många lite udda tips om både det ena och...
  Ola Thulin, 22 april 2013

  Trevlig med många lite udda tips om både det ena och det andra. Tycker dock att det kunde varit lite mer av restauranger och mindre av dessertställen!

 6. Riktigt rolig och personlig. Gav mer än en...
  Eva Olsson, 17 april 2013

  Riktigt rolig och personlig. Gav mer än en traditionell resehandbok. Uppsökte en del av det han beskriver, bland annat glasställe.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Daniel Svanberg

 • Gruvdamen

  Daniel Svanberg

  När den hyllade författaren Bergdahl hittas död i sitt townhouse på Upper East Side i New York City rasar Jakob Jonssons värld samman. TV-producenten Jakob är Bergdahls enda arvinge och när han hittar ett gammalt ljudband på sin döda mentors vind ...

 • Magiska Amerika : Södern

  Daniel Svanberg

  Författaren Daniel Svanberg har bott i USA i många år, alltid i stora, livfulla och pulserande städer. I en svindlande resa genom den amerikanska södern försöker han ta reda på vad det riktiga USA är. Det där kaneldoftande, äppelpajssmakande, cowb...

Bokvideo