Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2013-06-03
Upplaga
1
Förlag
Karavan Förlag
Dimensioner
213 x 142 x 15 mm
Vikt
386 g
SAB
Dokb
ISBN
9789187239113

Arbetslös men inte värdelös : så behåller du din självkänsla som arbetssökan

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2013-06-03

Slutsåld

Frågorna som uppstår när man plötsligt står utan jobb är många, och ofta helt oväntade.

Vad kommer hända med min ekonomi? Hur kommer personer i min närhet att reagera? Hur behåller jag min framtidstro och min självkänsla?

Beate Möller har varit arbetssökande. Hon har deltagit i ett antal kurser i jobbsökande, men saknat det mer djupgående perspektivet: Hur påverkas du som människa av att vara arbetssökande. Hur behåller du din självkänsla under tiden? Många människor som hon har träffat i samma situation har känt likadant. Resultat et av denna viktiga frågeställning blev en bok, som Beate skrivit tillsammans med Nina Jansdotter, coach och beteendevetare.

Arbetslös men inte värdelös hjälper dig att hantera de tankar och känslor som du kan drabbas av medan du söker arbete. Egna erfarenheter kombineras med fakta och intervjuer med människor som varit arbetssökande under längre tid. Genom denna lärorika läsning, fylld av praktiska övningar, stärks din självkänsla och gör dig redo för framgång i arbetslivet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Arbetslös men inte värdelös : så behåller du din självkänsla som arbetssökan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Självkänsla
    Christina Svensson , 8 april 2014

    Bokens återkommande råd för att klara arbetslösheten är en bra självkänsla. Men det blir lite tjatigt och jag tappade intresset i mitten av boken.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Arbetslös men inte värdelös : så behåller...

Bokvideo