Transcendental meditation : läkande och förändring med TM (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
301
Utgivningsdatum
2014-03-03
Upplaga
1
Förlag
Karavan Förlag
Översättare
Erik Nisser
Originaltitel
Transcendence. Healing and Transformation Through Transcende
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
180 x 110 x 10 mm
Vikt
168 g
SAB
Dokba
ISBN
9789187239243
Transcendental meditation : läkande och förändring med TM (pocket)

Transcendental meditation : läkande och förändring med TM

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket Svenska, 2014-03-03
55
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Stress är något som tär hårt på oss människor. Stressen förtar vår livslust, den ligger bakom olika sjukdomar och tar sakta men säkert eller ibland väldigt raskt livet av oss.

Norman Rosenthals Transcendental Meditation är en lysande bok om hur vi med en enkel, beprövad meditationsteknik kan minska stressen och komma i kontakt med kärnan i vårt inre. Genom att varva vetenskapliga studier med personliga betraktelser visar författaren vilken nytta meditationen har för enskilda och för samhället. Författaren har även intervjuat framstående forskare, företagsledare, regissörer och författare om deras erfarenheter av meditation. Effekterna för dem som mediterar är mycket stora och förbluffande positiva. Det rör sig bland annat om bättre hälsa, längre levnad och påtaglig personlig utveckling.

Norman Rosenthal är professor i psykiatri och har under många år studerat transcendental meditation och dess fysiologiska och psykologiska fördelar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Transcendental meditation : läkande och förändring med TM
 2. +
 3. Transcendens : läkande och förändring med transcendental meditation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Transcendens : läkande och förändring med trans... av Norman E Rosenthal (inbunden).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Transcendental meditation : läkande och förändring med TM. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Inspirerande och motiverande
  P. Lindkvist, 12 juli 2016

  Jag tycker mycket om den här boken och har läst den många gånger. Främst ser jag den som en otrolig inspiration i min egen meditation. När jag har problem att ta mig tid till att sätta mig och meditera så läser jag gärna i den och plötsligt känns det lättare att avsätta tiden som behövs för meditation.

  Eftersom den specifikt handlar om TM-meditation så är det värt att notera att boken INTE lär ut hur man mediterar. Det finns ingen bok som lär ut TM-meditation eftersom metoden "ägs" ... Läs hela recensionen

 2. Boken ger ingen helhet

  Står bara hur och varför transcendental mediation är bra. Står ingenting om hur man tillämpar metoden. Mer som reklam för att meditera.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Transcendental meditation : läkande och f...