Det är bara att springa : en intervju- och inspirationsbok (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (63.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
156
Utgivningsdatum
2014-03-17
Förlag
Karavan förlag
ISBN
9789187239359

Det är bara att springa : en intervju- och inspirationsbok E-bok

E-bok,  Svenska, 2014-03-17
169
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
»Klockren för alla som håller på med löpning och en perfekt gåva till dem som känner för att börja ... ger inspiration, skapar motivation och filar ner några trösklar som kan vara svåra att ta sig över när man vill ut och kuta.« Bloggen MaratonMia

»En väldigt härlig bok som ger mig som inbiten löpare glädje i magen och springlust i benen. Jag tror att den även skulle fungera alldeles utmärkt som glöd för den som kanske inte riktigt kommit igång med sin löpning.« Bloggen Upp och hoppa

"Maratonbloggens" Petra Månström har skrivit den ultimata löparboken!

Det springs som aldrig förr i Sverige. Långdistanslöpningen har blivit en folksport och loppen slår deltagarrekord. Som ny i spåret är det lätt att känna sig lite bortkommen måste jag springa ett maraton för att räknas och hur ska man egentligen lägga upp träningen?

En som har stenkoll på läget är journalisten Petra Månström, som driver en av landets största löparbloggar på Svenska Dagbladets nyhetssajt. I sin bok vill hon inspirera andra löparintresserade i samma anda som på bloggen, det vill säga genom en personlig och kompetent mix av tyngre och lättare ämnen. Du får också proffsiga råd och tips från kända löparprofiler som Kjell-Erik Ståhl, Evy Palm och Anders Szalkai.

Petra Månström är journalist med inriktning på träning och hälsa. Hon har arbetat på Svenska Dagbladet sedan 2007 men skriver också för en rad andra tidningar. Sedan 2009 driver hon Maratonbloggen på SvD.se, en av landets största löparbloggar. Petra har fått flera utmärkelser - bland annat utsågs hon 2010 till en av årets främsta inspiratörer och 2012 listades hon av tidningen Sportfack som en av svenska sportbranschens mäktigaste kvinnor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »