Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Karavan reseguider
Antal sidor
215
Utgivningsdatum
2015-05-06
Upplaga
1
Förlag
Karavan Förlag
Medarbetare
Fagerström, Eskil (foto)
Illustratör/Fotograf
Lisa Bergman
Dimensioner
195 x 129 x 16 mm
Vikt
364 g
SAB
Niz Toscana,Niz Umbrien
ISBN
9789187239410
Mitt Toscana och Umbrien (häftad)

Mitt Toscana och Umbrien

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2015-05-06
177
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Upplev det genuina livet i Italiens vackra hjärta!

»Briljerar i det lilla ... på drygt 200 sidor lyckas Italienvännen Fagerström flirta brett med vänner av kultur, mat, natur, sevärdheter, vin (förstås!) och shopping på ett sätt som ... ja, imponerar.« Aftonbladet


Drömmen om Italien lever i många av oss! Var hittar man de mest pittoreska vingårdarna? Var äter man gudomligt god mat? Och vilka oförglömliga pärlor gömmer sig i landets gröna, kulturrika hjärta: Toscana och grannlandskapet Umbrien?

I den oemotståndliga reseguiden Mitt Toscana och Umbrien har journalisten och Italienfantasten Eskil Fagerström samlat alla sina personliga favoriter. Boken är fylld till brädden av nytagna färgfoton och charmiga illustrationer som ger en inspirerande och levande bild av resmålet.

Mitt Toscana och Umbrien ingår i den populära serien Karavan reseguider. Eskil Fagerström har tidigare skrivit den uppskattade reseguiden Mitt Rom.

Röster om boken:

»Läsaren möter en mycket kunnig och entusiastisk guide med god förmåga att förmedla och levandegöra sina intryck ... Boken är lätt att använda med en klar struktur för respektive område med sevärdheter, restauranger, kaféer, barer, shopping samt förslag på turer. Författaren har mycket god kunskap om kulturhistoriska miljöer och ger många intressanta förslag på matställen med olika inriktning och prisnivå ... Det slösande rika fotomaterialet i färg som kombineras med kartor och sammanfattningar efter varje avsnitt underlättar användbarheten och stimulerar läsningen. Denna lättlästa reseguide kan användas av såväl förstagångsresenären som den vane turisten men även av hemmaresenären.« Bibliotekstjänst
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mitt Toscana och Umbrien. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Italien
    AnnMarie , 5 augusti 2015

    Väldigt bra skriven bok, lättläst med mycket bra tips för Toscanaresenären. Den kommer definitivt att följa med på vår femte resa till Toscana.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Mitt Toscana och Umbrien