Arbetslös men inte värdelös : så behåller du din självkänsla som arbetssökande (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
244
Utgivningsdatum
2014-12-03
Förlag
Karavan förlag
ISBN
9789187239489

Arbetslös men inte värdelös : så behåller du din självkänsla som arbetssökande E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2014-12-03

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Frågorna som uppstår när man plötsligt står utan jobb är många, och ofta helt oväntade. Vad kommer hända med min ekonomi? Hur kommer personer i min närhet att reagera? Hur behåller jag min framtidstro och min självkänsla?

Beate Möller har varit arbetssökande. Hon har deltagit i ett antal kurser i jobbsökande, men saknat det mer djupgående perspektivet: Hur påverkas du som människa av att vara arbetssökande? Och hur behåller du din självkänsla under tiden? Många människor som hon har träffat i samma situation har känt likadant. Resultatet av denna viktiga frågeställning blev en bok, som Beate skrivit tillsammans med Nina Jansdotter, coach och beteendevetare.

Boken Arbetslös men inte värdelös hjälper dig att hantera de tankar och känslor som du kan drabbas av medan du söker arbete. Egna erfarenheter kombineras med fakta och intervjuer med människor som varit arbetssökande under längre tid. Genom denna lärorika läsning, fylld av praktiska övningar, stärks din självkänsla och gör dig redo för framgång i arbetslivet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Arbetslös men inte värdelös : så behåller du din självkänsla som arbetssökande. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Frågorna om självkänslan tas upp föredömligt
    Holger , 1 april 2024

    Jag har med stort intresse läst Nina Jansdotters och Beate Möllers bok "Arbetslös men inte värdelös". Det var speciellt intressant att läsa denna bok för mig eftersom jag i mitt yrke hjälpt många som ofrivilligt blivit arbetslösa med att hitta ett nytt jobb och en ny karriär. Den typ av hjälp och stöd som jag kunde ge handlade mest om hur man skriver ett CV, hur man klarar en anställningsintervju och hur man agerar på sociala medier för nya jobbchanser. De frågor som ofta kom upp från de arb... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna