Arbetslös men inte värdelös (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
244
Utgivningsdatum
2014-11-06
Förlag
Karavan förlag
ISBN
9789187239489
Arbetslös men inte värdelös (e-bok)

Arbetslös men inte värdelös E-bok

Så behåller du din självkänsla som arbetssökande

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-11-06

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Frågorna som uppstår när man plötsligt står utan jobb är många, och ofta helt oväntade. Vad kommer hända med min ekonomi? Hur kommer personer i min närhet att reagera? Hur behåller jag min framtidstro och min självkänsla?

Beate Möller har varit arbetssökande. Hon har deltagit i ett antal kurser i jobbsökande, men saknat det mer djupgående perspektivet: Hur påverkas du som människa av att vara arbetssökande? Och hur behåller du din självkänsla under tiden? Många människor som hon har träffat i samma situation har känt likadant. Resultatet av denna viktiga frågeställning blev en bok, som Beate skrivit tillsammans med Nina Jansdotter, coach och beteendevetare.

Arbetslös men inte värdelös hjälper dig att hantera de tankar och känslor som du kan drabbas av medan du söker arbete. Egna erfarenheter kombineras med fakta och intervjuer med människor som varit arbetssökande under längre tid. Genom denna lärorika läsning, fylld av praktiska övningar, stärks din självkänsla och gör dig redo för framgång i arbetslivet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Minska din oro, öka ditt lugn

    Jansdotter Nina

    Ny bok av författaren till Kärleksbomba dig själv! Nina Jansdotter är en välkänd författare och föreläsare. Hon förekommer ofta i media och har en bakgrund som beteendevetare. Lika lätt som många av oss har för att oroa oss, lika svårt har vi att ...

  • Framgångsfobi

    Jansdotter Nina

    Har du någon gång känt att du inte förtjänar de goda resultaten på jobbet eller vännernas positiva syn på dig? Att någon snart kommer att skrapa på ytan och upptäcka att du är en bluff eller inte så duktig som du verkar? Då har du drabbats av fram...