Mitt Teneriffa : La Palma, La Gomera och El Hierro (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Karavan reseguider
Antal sidor
215
Utgivningsdatum
2016-11-03
Upplaga
1
Förlag
Karavan Förlag
Medarbetare
Wramén, Marko T. (foto) / Thorbjörnsson, Anna W. (foto)
Dimensioner
195 x 130 x 18 mm
Vikt
381 g
SAB
Npaai.08,Nlz Teneriffa
ISBN
9789187239564

Mitt Teneriffa : La Palma, La Gomera och El Hierro

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2016-11-03

Slutsåld

Kanarieöarna är svenskarnas mest populära resmål. Nu upplever öarna en andra guldålder. Undvik charterträngseln längs sydkusten och upptäck istället ett sagolandskap med storslagen natur, välsmakande gastronomi och äventyr i många former.

Marko T Wramén och Anna W Thorbjörnsson har provsmakat, vandrat, simmat, cyklat kört, dykt och flugit och ger här mer än 200 personliga tips, rikt illustrerade med vackra bilder. Upptäck de små charmiga byarna på Teneriffa och de mycket underskattade tre små öarna El Hierro, La Gomera och La Palma där turisterna är färre, vandringen makalös och Atlanten klarare än någonsin perfekt för dykning.


Guiden Mitt Teneriffa är sprängfylld med mer än 200 personliga tips utspridda över de fyra öarna och massor med vackra fotografier för inspiration. Här hittar du de genuina restaurangerna och barerna dit lokalbefolkningen går, stränderna och klippbaden där du slipper trängsel och McDonalds. Författarna har provgått de finaste vandringslederna, kört de vackraste bergsvägarna, snorklat och dykt där fiskarna är grannast, till och med skärmflugit från bergen.

Du får kunniga och unika tips om storslagna Teneriffas alla pärlor, den bästa dykningen och vandringen på El Hierro, hur du upplever vackra La Palma bäst och tips om spännande valskådning på La Gomera. Och mycket, mycket mer.

Ta chansen och upptäck det riktiga Kanarieöarna med sin makalöst vackra natur fullproppad med såväl äventyr som blommiga uteserveringar där man kan njuta av att bara vara. Du kommer knappt tro att det är samma öar som mest är kända för sin massturism. Men det genuina och äkta finns där, och väntar på att du ska upptäcka det. Med Mitt Teneriffa i handen blir det ett underbart äventyr.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mitt Teneriffa : La Palma, La Gomera och El Hierro. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Skräp¿..............!
  Sven, 21 november 2018

  Riktigt dålig. Semesterguide i dagstidningar är betydligt bättre och gratis. Köp inte denna bok du blir bara besviken eller arg

 2. Stor besvikelse.
  Kvarnby, 13 januari 2017

  Mest restaurang och cafétips.
  Man undrar om författaren ens varit på orterna då beskrivningen av t.ex. Puerto de la Cruz som vi besökte två veckor nu är så långt från verkligheten man kan komma!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna