Mitt Lissabon (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (27.8 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Karavan reseguider
Utgivningsdatum
2017-04-07
Förlag
Karavan förlag
ISBN
9789187239823
Mitt Lissabon (e-bok)

Mitt Lissabon (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2017-04-07
139
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En inspirerande guide till den perfekta weekendstaden: Lissabon!

»Tilltalet känns personligt och uppdaterat - ungefär som när en god vän delar med sig av sina bästa resetips. Här kan både förstagångsbesökaren och de vana resenärerna hitta sina guldkorn.« Bibliotekstjänst

Med trehundra soldagar per år, spännande arkitektur, trendig shopping och ett imponerande konst- och kulturliv är Lissabon den perfekta weekendstaden. I guiden Mitt Lissabon har journalisten Jonas Henningsson samlat alla guldkorn i Portugals vackra huvudstad.
I Mitt Lissabon får du hjälp att hitta guldkornen i Portugals huvudstad. Boken fungerar både för förstagångsbesökaren och för den som har besökt staden flera gånger. Här får du tips på de bästa kulturupplevelserna, vare sig det gäller musik, konst eller design.
Jonas Henningsson bjuder generöst med sig av personliga smultronställen, som de där genuina lokala matställena dit bara lokalbor annars hittar. Karavan reseguider är rikt illustrerade med nytagna fotografier samt användbara kartor. Storleken och formatet på böckerna är behändigt och inbjudande. Guidernas ambition är att leda läsaren bort från de klassiska turiststråken, för att istället sikta mot de unika, annorlunda och genuina upplevelserna!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jonas Henningsson

  • Mitt Gotland

    Jonas Henningsson

    En inspirerande guide till svenskarnas favoritö! Gotland är en av våra allra mest omtyckta sommardestinationer. Ingenstans i Sverige skiner solen så varmt som här! Resejournalisten Jonas Henningsson älskar sitt Gotland. I den inspirerande reseguid...